// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Accident mortal la ieșirea din Sighișoara, între localitățile Vânători și Mureni. Trei bărbați au murit, iar altul e grav rănit, după ce o mașină a intrat într-un TIR, în județul Mureș

Accident mortal la ieșirea din Sighișoara spre Brașov, între localitățile Vânători și Mureni. Trei bărbați au murit, iar altul e grav rănit, după ce o mașină a intrat într-un TIR, în județul Mureș.

Trei bărbați au murit, iar altul este grav rănit, fiind transportat la spital, sâmbătă dimineața, după ce șoferul unui autoturism a ajuns pe contrasens, din cauza vitezei și a carosabilului umed, și s-a ciocnit de un TIR, în județul Mureș, la ieșire din Sighișoara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, maior Cristian Virag, a declarat că în urma accidentului de sâmbătă dimineața în care au fost implicate o mașină și un TIR, trei bărbați, cu vârste între 30 și 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit.

”Accidentul s-a produs la ieșire din Sighișoara către Brașov, între localitățile Vânători și Mureni. Circulația a fost blocată pe un sens. Persoana rănită era încarcerată și s-a intervenit pentru scoaterea ei din mașină”, potrivit lui Virag.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, din primele date, accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, și a intrat în TIR-ul care venea din sens opus.

”Cei trei decedați și persoana rănită se aflau în autoturism”, potrivit IPJ Mureș.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419