Rămâi conectat

Curier Județean

Foto: Accident la trecerea de cale ferată de la Şard. Un tren personal a lovit un autoturism

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Foto: Accident la trecerea de cale ferată fără barieră de la Şard. Un tren personal a lovit un autoturism.

Un accident între un tren Regio şi un autoturism s-a petrecut miercuri, 8 august, în jurul orei 16.00, la trecerea la nivel fără barieră, din localitatea Şard, comuna Ighiu, judeţul Alba. Accidentul a avut loc la trecerea la nivel fără barieră pe o stradă neasfaltată din Şard, mai precis, pe prima stradă din dreapta, după podul peste râul Ampoi pe sensul de mers spre Zlatna. (strada Popii – aşa cum ne-a precizat un localnic)

Din fericire, persoanele care se aflau în maşină au scăpat nevătămate în urma impactului.

Cele două persoane care se aflau în autoturismul, marca Ford, înmatriculat în Italia,  au refuzat să fie transportate la spital.

UPDATE raport IPJ Alba: „Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului, a constatat faptul că L.I. de 26 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba, în timp ce a condus autoturismul pe strada Popii din Șard, la trecerea la nivel cu cale ferată semnalizată cu indicatoarele: „Trecerea la nivel cu o cale ferată simplă, fără bariere” și „Oprire”, nu a oprit să se asigure și a continuat deplasarea. În timp ce se afla pe calea ferată, motorul autoturismului s-a oprit. Conducătorul auto a văzut că din directia Alba Iulia-Zlatna circula un tren Regiotrans, și atât acesta cât și pasagerul au sărit din autoturism, acesta fiind împins de tren aproximativ 10 metri.

În urma producerii accidentului, nu au rezultat vătămări corporale.

Față de L.I. polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale și reținere a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 zile.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea