Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident în lanț pe DN1, între Teiuș și Aiud. 4 auto implicate, o victimă la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident Teius - Aiud17Un accident rutier în lanț a avut loc în vineri, în jurul orelor 15.50, pe DN1, între Teiuș și Aiud.

În urma impactului în care au fost implicate patru autovehicule, o persoană a suferit răni și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Circulaţia rutieră în zona accidentului nu a fost afectată, desfăşurându-se normal pe ambele sensuri.

UPDATE raport IPJ Alba: Vineri 9 mai, ora 15.21, pe Drumul Național nr 1, la km 406, în afara municipiului Aiud, L.V.S., de 44 de ani, din localitatea Șona, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţă, condus de un bărbat de 46 de ani, din judeţul Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat din Cluj Napoca iar acesta din urmă într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Turda. În urma accidentului, două femei, de 72 şi 21 de ani, din judeţul Mureş, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital. Cercetările sunt continuate. 

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=1661]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea