Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia între un autobuz și o mașină. Două victime transportate la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

accident alba iulia003Un accident rutier a avut loc astăzi, 8 aprilie, în jurul orei 10.00, la intersecţia dintre străzile Macului şi Muşeţelului din Alba Iulia.

Două persoane au suferit leziuni şi au fost transportate de urgență la spital după ce un autoturism nu a acordat prioritate unui autobuz care transporta persoane.

Din primele ceretări ale polițiștilor la fața locului, accidentul s-a produs din cauza șoferului autoutilitarei Dacia, care nu a acordat prioritate autobuzului STP, care se afla pe traseu. În urma impactului, şoferița responsabilă de producerea accidentului și un pasager din autoturism au fost răniți ușor..

UPDATE raport IPJ Alba: Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că G. M., de 29 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autobus condus de D.T., de 57 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de “contuzie sold drept”, iar unei pasagere din autobus i s-a stabilit diagnosticul de „diagnosticul de TCC acut”.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier.

[nggallery id=1441]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO: A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud Festivalul CoBuild și-a deschis ieri larg porțile și a primit vizitatori din toate colțurile țării, dornici să descopere cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule. CoBuild […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea