Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Accident grav pe DN 1, limita județelor Sibiu și Alba. 6 răniți, toți străini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri seară, în jurul orelor 18.15, pe DN 1, la limita județelor Sibiu și Alba.

accident DN 1

În coliziune au fost implicate două autoturisme. Mai multe ambulanțe și echipaje de poliție se află la fața locului.

A fost nevoie de intervenția unui unități de descarcerare pentru scoaterea răniților dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Coloana de mașini, în zona accidentului, se întinde pe mai mulți kilometri. Din același motiv, circulația rutieră este îngreunată și pe autostrada A1.

accident DN 1 Sibiu

 

UPDATE: Accidentul s-a petrecut din cauza unui șofer din Bulgaria care după ce a alimentat din benzinăria Gazprom a ieșit în drumul național fără să se asigure, unde a fost lovit de o mașină condusă de un chinez, care circula regulamentar, pe sensul Sebeș-Sibiu.

 

Două persoane sunt rănite grav și se află înternați la terapie intensivă. De asemenea, șoferii și alți doi pasageri din ambele mașini au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Toți sunt cetățeni străini.

 

Accidentul de pe DN!, zona Miercurea Sibiului, este al cincilea accident grav petrecut pe acest sector de drum, după închiderea autostrăzii, în ultima lună și jumătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea