Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident de muncă mortal la Cîlnic. Un bărbat din Sebeș și-a pierdut viața

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al județului Alba a fost solicitat să intervină în data de 18 iulie, la ora 12.40, pentru scoaterea unei persoane surprinsă de un mal de pământ, în localitatea Deal, comuna Cîlnic.

Bărbatul din Sebeș, înghițit de pământ, era se pare chiar patronul firmei care executa lucrările.

Potrivit ISU Alba, “au fost deplasate la fața locului, un echipaj cu autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de la Garda de intervenție Sebeș, un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean și grupa operativă a inspectoratului.

Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au găsit un bărbat de 43 de ani în stare de inconștiență. Acesta a fost surprins de un mal de pământ neasigurat corespunzător, pe timpul executării unor lucrări de amenajare a unui bazin pentru captarea izvoarelor de apă din zona forestieră. Până la sosirea forțelor de intervenție bărbatul fusese scos de sub malul de pământ de către colegii din echipa de lucru.

Personalul medical de specialitate a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, după aproximativ 1 oră, victima a fost declarată decedată.”

Raport IPJ Alba: La data de 18 iulie, ora 12.44, prin apelul de urgenţă 112, primarul comunei Câlnic a sesizat Poliţia municipiului Sebeş cu privire la faptul că pe raza comunei Câlnic, în satul Deal, o persoană care efectua activităţi de racordare la reţeaua de apă şi canalizare, a fost prinsă sub un mal de pământ.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş care, din primele cercetări a stabilit că R.I., de 43 ani, din Sebeş, administrator al unei societăţi comerciale de construcţii din Sebeş, încerca să monteze o ţeavă în interiorul unui şanţ, în locul numit ,,La marga,, situat pe raza comunei Câlnic, sat. Deal, iar la un moment dat, nefiind asigurat corespunzător, malul şanţului s-a surpat, iar bărbatul a fost prins şi acoperit de pământ.

Persoanele ce participau la efectuarea lucrării s-au mobilizat şi au scos de sub malul de pământ victima, care se afla în stare de inconştienţă, iar membrii echipajului S.M.U.R.D., sosită la fata locului, au efectuat manevre de resuscitare însă aceasta nu a mai putut fi salvată, constatându-se decesul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalul municipal Sebeş în vederea efectuări necropsiei.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea