Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Accident CUMPLIT, sâmbătă seara, cu 10 victime. S-a activat PLANUL ROȘU de Intervenție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei mașini au fost implicate sâmbătă seara într-un accident la ieșire din Caransebeș către Timișoara. Autoritățile sunt în alertă, întrucât primele informații indică zece victime.

Potrivit ISU Caraș-Severin, accidentul s-a produs în sensul giratoriu de la ieșire din Caransebeș către Timișoara.

În accident sunt implicate trei mașini. La nivelul județului Caraș-Severin s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Primele informații indică 10 victime, astfel că autoritățile sunt în alertă.

„Intervin de urgență 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care unul SMURD, 3 echipaje SAJ și echipaje ale Poliției. În sprijinul forțelor din Caransebeș, de la Detașamentul de Pompieri Reșița au plecat o ambulanță SMURD și o autospecială transport victime multiple”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea