Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT CUMPLIT pe DN1: Cinci persoane DECEDATE, după coliziunea între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier extrem de grav a avut loc astăzi, 18 mai, pe DN1, în zona Nistorești, județul Prahova, unde cinci persoane și-au pierdut viața.x

UPDATE 09:43 Se circulă alternativ, pe sensul Brașov-Ploiești. Sensul de urcare este restricționat.

Un accident extrem de grav în urma căruia 5 persoane au murit a avut loc în această dimineață pe DN1, în zona Nistorești.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau în total 7 persoane, informează ISU Prahova.

„La fața locului au fost mobilizate 1 mașină de stingere, 3 descarcerări, 4 ambulanțe SMURD din care 1 de terapie intensivă mobilă”, a mai transmis sursa citată.

Cinci bărbați au fost declarați decedați și două persoane sunt rănite.

Traficul rutier a fost complet blocat pe DN 1 şi deviat prin Breaza, anunţă Poliţia Prahova.

Comunicatul transmis de IPJ Prahova:

„Pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Brașov către Ploiesti s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea