Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Absolvenții promoției 2023 de la Colegiul Militar din Alba Iulia, studenți în anul I la Academiile din țară, au depus jurământul militar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, studenți în anul I la Academiile din țară, au avut parte de m𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭e 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭e la 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐣𝐮𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫.

Absolvenții Promoției 2023, în prezent studenți în anul I la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Institutul Medico-Militar, Secţia de Pregătire Medico-Militară Târgu Mureş și Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa au trăit momentul emoționat al depunerii jurământului militar.

Alături de studenții din anul I de la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov au fost alături și colegii mai mici, elevii claselor a XII-a, care au asistat emoționați la acest moment unic în viața fiecărui militar.

”Dragi absolvenți, după un parcurs plin de eforturi, sacrificii și emoții ați făcut un pas important în viitoarea voastră carieră militară.

Vă dorim mult succes în toate aspirațiile voastre și suntem mândri de voi!”, au transmis reprezentanții colegiului.

FOTO: arhiva personală a absolventilor/student sergent major Alexandru Brătescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea