Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Absolvenții Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, la ultimul apel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În seara zilei de miercuri, 22 iunie 2016 la Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia a avut loc ultimul apel, prilej pentru absolvenţi să-şi ia rămas bun de la colegii şi camarazii alături de care şi-au petrecut cei 4 ani de liceu, poate cei mai frumoşi ani ai tinereţii.

militar03Emoțiile acestui moment sunt mari, despărțirea este greu de acceptat după patru ani în care liceenii militari au fost împreună la cursuri, în săli de clasă, cabinete şi laboratoare, la bibliotecă, sala de lectură şi în poligonul de tir sau pe terenurile de sport, la masă sau la activitățile administrative specifice vieţii cazone. La activitate a fost prezent domnul general de brigadă Dorin Ioniță, șeful Direcției Instrucție și Doctrină din Statul Major General, echipa managerială a colegiului, cadre militare, didactice, părinți, prieteni, invitați.

Colegii mai mici şi-au luat rămas bun de la absolvenţi, aplaudându-i, pentru ca la final, pe acordurile melodiei “Ani de liceu”, absolvenţii să se lase purtaţi pe valurile unui complex eterogen de trăiri: au cântat şi au plâns în acelaşi timp, s-au îmbrăţişat şi au râs, au dansat şi au ovaţionat, au scandat numele colegilor şi i-au aruncat pe braţe pe cei mai dragi dintre colegi sau elevi gradați.

[nggallery id=2343]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea