Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea Controlor trafic aerian. „Toți putem ajunge unde ne dorim!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
FOTO| Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea Controlor trafic aerian. „Toți putem ajunge unde ne dorim!”

Încrederea, voința, seriozitatea și perseverența sunt atuuriile care te ajută să ajungi acolo unde îți dorești. Pe aceste atuuri a mizat și absolventa Emilia Gogotă, pentru a ajunge să își îndeplinească obiectivele propuse. A crezut în ele și a muncit mult până când acestea au devenit realitate.

„A fost admisă prima la specializarea „Controlor trafic aerian” la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și afirmă cu tărie că atunci când ai încredere și voință poți ajunge unde îți dorești.

„Reușita mea de a fi admisă pe prima poziție la specializarea „Controlor trafic aerian” se datorează muncii și efortului depuse de-a lungul celor patru ani de liceu militar. Locurile puține scoase la concurs și concurența nu m-au descurajat, ci m-au ambiționat și mai mult pentru a obține nu orice loc, ci primul.

Cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste probele de selecție, mai apoi peste examenul de bacalaureat și în final examenul de admitere. Cu încredere și voință, toți putem ajunge unde ne dorim!”, afirmă Emilia.

Pentru absolventa noastră, colegiul militar nu a fost doar locul care i-a devenit casă timp de patru ani, ci și locul în care a reușit să atingă performanțe, călăuzită de cadrele didactice și militare.

„Sunt mândră că am absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, instituție care mi-a fost timp de patru ani casă, având un rol important în conturarea caracterului meu. Am avut ocazia să cunosc oameni deosebiți cu care am râs și am plâns, fiind mereu aproape la nevoie.

Încă din clasa a IX-a mi-am dorit două lucruri: să ajung elev gradat în cadrul colegiului și să fiu admisă prima la academie. De aceea m-am străduit mereu să ajung cât mai sus și să îmi depășesc limitele, iar cu ajutorul profesorilor și al cadrelor militare am reușit să ating aceste performanțe.

Sunt foarte bucuroasă că am izbutit să îmi împlinesc dorințele și sunt sigură că toți absolvenții acestui colegiu au același sentiment”, spune Emilia.

Felicitări, Emilia pentru tot ce ai realizat până acum, îți dorim mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici Zeci de credincioși ortodocși au fost prezenți vineri, 10 mai 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de Izvorul Tămăduirii, pentru a asculta slujba de sfinţire a apei şi pentru a lua cu ei Aghiasma Mică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea