Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

Foto: A treia zi a Festivalului „Play for May” a fost dedicată adolescenţilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul „Play for May” a continuat a treia seară în aceeaşi notă pozitivă, iar protagoniştii distracţiei au fost liceeni şi studenţi dornici de un chef pe cinste în aer liber într-o zi frumoasă de primăvară. Câteva sute de persoane au avut parte de concerte cu muzică românească şi străină distrându-se alături de interpreţii lor favoriţi care au vizitat pentru prima dată „Oraşul Unirii”.

Primul concert a început mai târziu decât era programat, iar cei prezenţi au profitat de acest lucru servind mâncare tradiţională şi băuturi răcoritoare înainte ca distracţia şi buna dispoziţie să se aşterne în localul situat în Şanţurile Cetăţii.

„Les Elephant Bizarres”, o formaţie din Bucureşti compusă din 9 instrumentişti, a oferit un concert inedit şi a fost pe placul adolescenţilor care au dansat şi interpretat piesele cu multă pasiune. După orele 22.30 scena mare a Asociaţiei RYMA a fost ocupată de formaţia „East Roots” tot din Bucureşti care deşi nu este foarte cunoscută în rândul maselor a oferit distracţia de care tinerii au avut nevoie într-o noapte de sâmbătă.

După miezul nopţii petrecerea s-a mutat în incita localului şi pe terasa mică a Spaţiilor Ryma unde la datorie au fost doi Djay ajutaţi de MC care au întreţinut atmosfera până la orele dimineţii.

Mâne este ultima zi a Festivalului „Play for May” care a oferit distracţie, cultură, filme, concerte şi va continua cu un show chinologic şi teatru. Organizatorii s-au gândit să închidă Festivalul precum l-au început cu un concert Nightlosers şi lansarea lampioanelor.

Iată programul complet:

Duminică, 12 mai 

Ora 12:00  –  Your brain on drums – workshop de percuţii

Ora 15:00 – Show chinologic şi picnic pentru căţei şi copii ( inclusiv jocuri pentru copii)

Ora 18:00  – Teatru: ”Commedia dell’árte” – Grupul Skepsis

Ora 21:00 – Concert Nightlosers

Ora 23:00  – Lansarea lampioanelor la închiderea festivalului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea