Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: A început campania electorală – vezi ce candidat a apărut primul pe panourile de afișaj din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Grupul de tineri liberali, ce fac parte din echipa de campanie a candidaților USL, Teodor Atanasiu și Călin Potor, au fost primii care, în această seară, au dat startul campaniei electorale și au pornit prin Alba Iulia, la lipit afișe.

Disciplinați, aceștia s-au întâlnit la ora 24.00 la sediul PNL din municipiu, au luat afișele și au pornit spre centrul vechi al orașului, în fața magazinului Unirea – primul loc din cele 16 pe care trebuie să le ”acopere” în această noapte. Pentru început, aceștia au avut de lipit aproximativ 1.000 de afișe, ale candidatului USL la fotoliul de senator din Colegiul nr.1 (Alba Iulia – Cugir – Munții Apuseni) Teodor Atanasiu, dar au declarat că vor reveni în zilele următoare deoarece afișele candidatului USL pe Colegiul de Deputați nr.1 Alba Iulia, Călin Potor, sunt în curs de tipărire.

Tinerii, ce fac parte din Organizația TNL Alba, au spus că nu se tem nici de frig, nici de oboseală și nu vor pleca spre casele lor până nu își încheie ”misiunea” deoarece sunt siguri că și cei pentru care ”lucrează” își vor îndeplini promisiunile făcute după ce vor ajunge în Parlament. Ei au declarat că își doresc o schimbare și sunt bucuroși să ”pună umărul” astfel încât, în 9 decembrie, aceasta să aibă loc.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea