Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| A „făcut o tură” cu mașina pe care a vrut să o cumpere, dar nu s-a mai întors. Bărbat din Teiuș, păgubit după ce autoturismul său de 12 000 de euro a fost furat de un tânăr

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii de investigații criminale din Alba, sprijiniți de polițiștii din Orăștie, județul Hunedoara, l-au identificat pe un tânăr care a furat o mașină din Teiuș.

Sub pretextul că dorește să o cumpere, a cerut să facă o probă dar nu s-a mai întors la proprietar. I-a montat plăcuțe false de înmatriculare și a folosit-o, frecvent, în Orăștie. Autoturismul a fost recuperat.

La data de 7 ianuarie 2021, polițiștii de investigații criminale din Teiuș, sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de polițiștii din Orăștie, l-au identificat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Rapoltu Mare, județul Hunedoara, ca persoană bănuită de furtul unui autoturism, faptă reclamată poliției la data de 23 decembrie 2020, de către un bărbat din Teiuș, județul Alba.

Se pare că, în după amiaza zilei de 23 decembrie 2020, tânărul s-ar fi prezentat la domiciliul păgubitului sub pretextul că dorește să cumpere autoturismul a cărui valoare a fost estimată la 12.000 de euro. I-ar fi cerut proprietarului permisiunea să urce în mașină și să facă o probă, pe o distanță de aproximativ 300 de metri, dau nu s-a mai întors.

Tânărul ar fi ascuns autoturismul într-o locație din Simeria, județul Hunedoara unde i-ar fi schimbat plăcuțele de înmatriculare cu unele emise de autoritățile germane, după care l-a fi folosit, în mod frecvent, pe raza municipiului Orăștie.

Polițiștii îl cercetează pentru furt și l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 8 ianuarie 2021, să îl prezinte magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Autoturismul a fost recuperat și va fi restituit păgubitului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea