Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 500 de copii din județul Alba s-au bucurat de pachete de Crăciun, din partea Crucii Roșii Alba și Star Assembly

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În contextul sărbătorilor de iarnă, Crucea Roșie Română Filiala Alba, în colaborare cu compania Star Assembly, a demarat o campanie umanitară dedicată familiilor cu copii vulnerabile din punct de vedere socio-material din Județul Alba.

Distribuirea pachetelor a demarat sâmbătă, 19.12.2020, voluntarii Crucii Roșii deplasându-se în comunitățile Cugir, Sebeș, Săsciori, Șugag, Șibot, Șpring, Doștat, Gârbova, Vințu de Jos și Blandiana. 500 copii au primit produse igienico-sanitare (sampon, săpun, periuță de dinți, pastă de dinți, gel de duș), dulciuri, căciuli, fulare precum și minitruse de prim ajutor, servețele dezinfectante și măști de unică folosință, atât de necesare în perioada dificilă pe care o parcurgem, în valoare de peste 60.000 lei.

Aducem mențiunea că activitatea s-a desfășurat în colaborare cu primăriile din comunitățile amintite mai sus, serviciile sociale furnizând liste cu copiii vulnerabili din fiecare zonă.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Crucea Roșie a dezvoltat în ultimii ani o colaborare deosebită cu Star Assembly, o companie care lucrează cu pasiune și devotament pentru a sprijini inițiative umanitare în județul nostru. Prin urmare, le mulțumim pentru gestul de a ne fi parteneri în această campanie cu rezultate benefice pentru oamenii aflați în nevoie.

Aducem totodată mulțumiri voluntarilor Crucii Roșii pentru determinare și pentru că ne aduc cinste prin implicarea lor necondiționată.

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba urează tuturor Sărbători Fericite, precum și prudență și responsabilitate, având în vedere situația vulnerabilă în care ne aflăm cu toții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea