Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 26 de elevi militari, avansați în grad, pe baza rezultatelor școlare și comportamentul exemplar din anii anteriori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, a comunicat pe pagina de socializare avansarea în grad a 26 de elevi, în urma rezultatelor deosebite obținute în activitatea școlară și militară, dar și comportamentul exemplar din anii anteriori.

„Cei 26 de elevi gradați din clasele a XII-a, cu atribuţii specifice de coordonare şi conducere, au fost avansați astăzi în grad. Ei au fost nominalizați datorită rezultatelor deosebite obținute în activitatea școlară și militară și comportamentului exemplar de care au dat dovadă în anii anteriori (clasele IX – XI).

La activitate a participat și prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu, prezent în colegiul militar cu ocazia unui control ce a avut ca scop verificarea modului în care sunt respectate normele de protecție, în vederea desfășurării în condiții de siguranță a anului școlar.

După ce le-a înmânat gradele care răsplătesc munca depusă în cei trei ani de studiu, domnul prefect i-a felicitat pe elevii gradați pentru rezultatele deosebite obținute, le-a urat mult succes în noul an școlar și i-a sfătuit să respecte toate recomandările medicilor pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Elevul sergent Vlad Degeu, cu cea mai mare medie obținută în cei trei ani de studiu, a fost înaintat în gradul de elev plutonier-adjutat, cel mai mare grad onorific acordat elevilor militari.

Elevul sergent Andrei Cojocaru a fost înaintat la gradul de elev plutonier-major.

Elevii sergent Darius Olar, Oana Pușcaș, Alexandra Costache, Viviene Maftei și Ovidiu Szabo au fost înaintați la gradul de elev plutonier.

Elevii sergent Cornelia Galben, Ancuța Rusu, Raul Pătrășcoiu, Darius Pop, Mălina Petriș, Cristian Pleșa, Adelina Lăzărescu, Marian Răcianu, Radu Popa, Cristian Ciocmărean, Roxana Borza, Andreea Harabagiu, Mădălina Barbu, Maria Ceteraș, Vlad Cristescu, Gabriel Pop, Paula Melencu, Raul Doroiman și Darius Șopterean au fost înaintați în gradul de elev sergent-major.

Felicitări și mult succes în misiunea care v-a fost încredințată, aceea de a-i sfătui, îndruma și coordona pe colegii mai mici!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea