Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 26 de elevi militari, avansați în grad, pe baza rezultatelor școlare și comportamentul exemplar din anii anteriori

Publicat

în

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, a comunicat pe pagina de socializare avansarea în grad a 26 de elevi, în urma rezultatelor deosebite obținute în activitatea școlară și militară, dar și comportamentul exemplar din anii anteriori.

„Cei 26 de elevi gradați din clasele a XII-a, cu atribuţii specifice de coordonare şi conducere, au fost avansați astăzi în grad. Ei au fost nominalizați datorită rezultatelor deosebite obținute în activitatea școlară și militară și comportamentului exemplar de care au dat dovadă în anii anteriori (clasele IX – XI).

La activitate a participat și prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu, prezent în colegiul militar cu ocazia unui control ce a avut ca scop verificarea modului în care sunt respectate normele de protecție, în vederea desfășurării în condiții de siguranță a anului școlar.

Electrica Furnizare Discount

După ce le-a înmânat gradele care răsplătesc munca depusă în cei trei ani de studiu, domnul prefect i-a felicitat pe elevii gradați pentru rezultatele deosebite obținute, le-a urat mult succes în noul an școlar și i-a sfătuit să respecte toate recomandările medicilor pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Elevul sergent Vlad Degeu, cu cea mai mare medie obținută în cei trei ani de studiu, a fost înaintat în gradul de elev plutonier-adjutat, cel mai mare grad onorific acordat elevilor militari.

Elevul sergent Andrei Cojocaru a fost înaintat la gradul de elev plutonier-major.

Elevii sergent Darius Olar, Oana Pușcaș, Alexandra Costache, Viviene Maftei și Ovidiu Szabo au fost înaintați la gradul de elev plutonier.

Elevii sergent Cornelia Galben, Ancuța Rusu, Raul Pătrășcoiu, Darius Pop, Mălina Petriș, Cristian Pleșa, Adelina Lăzărescu, Marian Răcianu, Radu Popa, Cristian Ciocmărean, Roxana Borza, Andreea Harabagiu, Mădălina Barbu, Maria Ceteraș, Vlad Cristescu, Gabriel Pop, Paula Melencu, Raul Doroiman și Darius Șopterean au fost înaintați în gradul de elev sergent-major.

Felicitări și mult succes în misiunea care v-a fost încredințată, aceea de a-i sfătui, îndruma și coordona pe colegii mai mici!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Publicitate

Curier Județean

DSP ALBA: Bilanțul campaniei de vaccinare la nivelul județului pentru vineri, 22 octombrie 2021

Publicat

în

DSP ALBA: Bilanțul campaniei de vaccinare la nivelul județului pentru vineri, 22 octombrie 2021

Un număr de 2392 de persoane din județul Alba s-au vaccinat în cursul zilei de vineri, 22 octombrie, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Direcția de Sănătate Publică Alba.

Potrivit datelor transmise de DSP Alba un număr ridicat de persoane, din total celor ce au ales să se imunizeze în cursul zilei de ieri au beneficiat de prima doză a vaccinului sau de vaccinul Johnson & Johnson.

Electrica Furnizare Discount

Situația campaniei de imunizare în data de 22.10.2021 la nivelul județului Alba

Localitate / doza 1 / doza 2 /doza 3 / Johnson&Johnson / TOTAL

Alba Iulia 414 70 265 191 940

Blaj 102 14 57 60 233

Aiud 128 23 74 102 327

Sebeș 133 24 53 125 335

Cugir 56 19 27 45 147

Câmpeni 92 9 28 39 168

Ocna Mureș 56 5 23 10 94

Teius 28 6 25 10 69

Zlatna 16 2 11 5 34

Ighiu 14 0 6 – 20

RURAL (medici de familie)
25 25

TOTAL 1039 172 569 612 2392

Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Aiudenii nemulțumiți de modul în care operatorul de salubritate colectează resturile vegetale: Ce măsuri anunță primăria

Publicat

în

Aiudenii nemulțumiți de modul în care operatorul de salubritate colectează resturile vegetale: Ce măsuri anunță primăria

Mai mulți cetățeni din municipiul Aiud au semnalat neregului în ceea ce privește colectarea deșeurilor vegetale de pe unele străzi din oraș.

Doleanțele au ajuns la urechile autorităților, care spun că în cursul săptămânii viitoare va avea loc o întâlnire cu operatorul, pentru a rezolva problema.

„Suntem nemulțumiți de modul în care operatorul de salubritate colectează resturile vegetale. De câteva zile primim mesaje de la cetățeni care ne semnalează deficiențe în colectarea acestora. Săptămâna viitoare ne vom întâlni cu operatorul pentru a remedia problema”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Curier Județean

”Carnavalul Toamnei” la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” Alba Iulia. Micuții s-au îmbrăcat în costume și au jucat jocuri

Publicat

în

”Carnavalul Toamnei” la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” Alba Iulia. Micuții s-au îmbrăcat în costume și au jucat jocuri

Preșcolarii grupei mari, grupa ”Iepurașilor”, sub îndrumarea doamnelor educatoare Baying Iulia și Potopea Denisa, au sărbătorit încheierea Proiectului Tematic ”Simfonia Toamnei” printr-un Carnaval.

Preșcolarii, au ales să îmbrace fiecare costumul preferat: de zâne, prinți și prințese, eroi, iepurași, fluturași și alte personaje de poveste. Ziua a fost plină de activități distractive, jocuri alese și îndrăgite de cei mici.

Electrica Furnizare Discount

Prin toate activităţile desfăşurate la grupă, în perioada derulării Proiectului Tematic, copiilor li s-a oferit posibilitatea de a-şi completa cunoştinţele pe care le aveau, dar şi de a-şi satisface curiozitatea cu informaţii despre lucruri neştiute.

Toamna este anotimpul roadelor bogate, a recoltei, a veseliei, a harniciei si a pregatirilor pentru iarna, iar preșcolarii din grupa ”Iepurașilor” au sărbătorit acest anotimp, în cel mai plăcut mod, cu veselie și bucurie!

Doamna director, prof. Seician Maria, transmite felicitări cadrelor didactice și mulțumiri părinților pentru implicare și colaborare.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare