Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| 176 pachete alimentare şi igienico-sanitare au fost distribuite persoanelor vârstnice din Aiud, de către filiala de Crucea Roşie a Judeţului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba în colaborare cu Primăria Municipiului Aiud a distribuit 176 pachete alimentare şi igienico-sanitare persoanelor vârstnice din municipul Aiud şi localităţile aparţinătoare, având în vedere situaţia dificilă creată de pandemia de coronavirus în România, precum şi vulnerabilitatea ridicată a vârstnicilor în această perioadă de criză.

Suntem conştienţi cu toţii că este timpul să ne implicăm activ, acum poate mai mult ca niciodată, pentru a sprijini categoriile vulnerabile de oameni care fără voia lor au ajuns într-o situaţie de dependenţă materială.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În consecinţă, bucurându-ne de un sprijin important din partea Primăriei municipiului Aiud, precum şi a unor companii care au înţeles rolul Crucii Roşii într-o situaţie de criză, organizaţia noastră a mobilizat voluntari şi angajaţi pentru a face posibilă această acţiune umanitară.
Aproximativ 2 tone jumătate de alimente, precum şi o cantitate insemnată de produse igienico-sanitare au ajuns la Aiud astăzi, 28 martie 2020, fiind distribuite de către voluntari ai Crucii Roşii, precum şi de voluntari din comunitatea locala conduşi de doamna primar Oana Badea, familiilor în nevoie.

Mulţumim companiilor Albalact, Cris-Tim şi Coca-Cola pentru donaţiile consistente de alimente, apă şi băuturi răcoritoare, companiei Atlas Express & Logistic Alba Iulia pentru sprijinul acordat în depozitarea produselor perisabile precum şi în transportarea pachetelor către municipiul Aiud, şi Primăriei municipiului Aiud pentru parteneriatul de nădejde pe care îl avem în folosul comunităţii locale.

Organizaţia noastră îşi îndreaptă în aceste zile critice atenţia către famiiile care sunt afectate indirect de virusul COVID-19, prin oferirea de pachete alimentare şi igienico-sanitare precum şi faţă de persoanele izolate la domiciliu din Judeţul Alba şi care se află în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică Alba. Astfel, aceste acţiuni vor continua şi în alte comunităţi în zilele şi în săptămânile următoare.

Filiala de Cruce Rosie a Judeţului Alba apreciază susţinerea tuturor voluntarilor, angajaţilor şi pesoanelor fizice şi juridice care înţeleg că în această perioadă dificilă, efortul nostru trebuie să fie unul comun şi dedicat umanităţii.

[nggallery id=7822]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Două persoane din Teiuș, amendate de către polițiști după ce au fost prinși aruncând gunoi în zona autostrăzii A10

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Două persoane din Teiuș, amendate de către polițiști după ce au fost prinși aruncând gunoi în zona autostrăzii A10 Polițiștii din Teiuș au oferit amenzi, în valoare de 2.000 de lei, după ce au depistat două persoane care aruncau gunoi menajer în zona nodului rutier al autostrăzii A10. În cadrul programului „Toleranță zero la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea