Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: 150 de cercetași albaiulieni pleacă spre “Tărâmul Zmeilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cercetașii din Centrul Local “Axente Sever” Alba Iulia, filială a Organizației Naționale Cercetașii României (ONCR), vor participa, între 10 și 18 august, la tabăra de vară “Tărâmul Zmeilor”.

În acest an, Campul Centrului Local se va desfăşura în zona Vălișoara-Colțești, unde cei 150 de cercetași participanți vor avea ocazia să ia parte la un program plin de activități, organizate pe baza cadrului simbolic “Tărâmul Zmeilor”, inspirat din trilogia “Stăpânul Inelelor” scrisă de J.R.R. Tolkien.

Primele zile de tabără vor include activități precum construcții de camp – mese, dușuri, toalete, spălătoare de vase și de mâini, adăposturi, 2-3 zile pentru drumeţii (hike-uri) organizate pe ramuri de vârstă și ateliere pe diverse teme.

De asemenea, joi, 15 august, este Ziua Porților Deschise, zi în care cercetașii vor putea fi vizitați de părinți și prieteni, având în program și o activitate de tip olimpiadă, în care patrulele de cercetași se vor întrece la diferite probe.

Ziua de vineri va include realizarea unui proiect social, pentru comunitatea din zonă, iar seara va fi Seara Farfuriilor Deschise, o activitate în care fiecare patrulă gătește un fel de mâncare pentru restul cercetașilor. Cei mai mici dintre cercetași, lupișorii (7-11 ani), vor pleca sâmbătă spre casă, astfel, seara de vineri va include și Fiesta lupișorilor.

Sâmbătă va avea loc un Cross Country Game, un joc strategic, desfășurat pe o jumătate de zi, urmând ca seara să se desfășoare Fiesta campului, marcând ultima seară pe “Tărâmul Zmeilor”.

Campul Centrului Local se desfăşoară în parteneriat cu Primaria Rîmetea, Ocolul Silvic Aiud, Crucea Roșie Română Filiala Alba, avându-i ca sponsori pe Supremia Group, Agra’s, Elit, Prefera, Societatea de Transport Public Alba Iulia, Matop SRL Cluj, Cora Trade Center, Lin&Ema și SC Elmiro Prest SRL – partener Sano.

FOTO: Centrul Local „Axente Sever”, Alba Iulia

[nggallery id=25]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea