Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: 111 polițiști din Alba, avansați în grad de Ziua Poliției Române 2017. Ședință festivă la sediul IPJ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momente emoţionante pentru poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, vineri, 24 martie, cu ocazia festivităţilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliției Române.  Au fost comemoraţi poliţiştii eroi şi a avut loc şedinţa festivă, în cadrul căreia au fost avansaţi în gradul profesional următor, 111 poliţişti.

La data de 25 Martie, de Buna Vestire, Poliţia Română sărbătoreşte 195 de ani de tradiţie şi continuitate a activităţii, în slujba cetăţenilor.

În spiritul acestei sărbători, cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat festivităţi de comemorare a poliţiştilor eroi, căzuţi la datorie precum şi şedinţe festive, în cadrul cărora a fost evocat momentul aniversar.

La ora 08.15, toţi poliţiştii aflaţi în serviciu au ţinut un moment de reculegere, în memoria colegilor eroi, iar la Cugir şi Zlatna au fost depuse coroane de flori, la monumentele ridicate în amintirea lor.

Şedinţa festivă organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de un moment de reculegere, în memoria poliţiştilor căzuţi la datorie.

Comisar şef de poliţie dr. Marius Ciută, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a evocat momentul aniversar, prin prezentarea temei „Poliţia Română între tradiţie şi provocările lumii moderne – 195 de ani de la înfiinţarea instituţiei”.

A urmat festivitatea de avansare a în gradul profesional următor.

Astfel, pentru rezultatele deosebite obţinute în munca de poliţie, agent şef de poliţie Oara Paul Ciprian, şeful Postului de Poliţie Şona, a fost avansat în gradul profesional de agent şef principal de poliţie, înaintea îndeplinirii stagiului minim în grad.

Agentul a avut un rol determinant în identificarea şi prinderea, cu operativitate, a autorilor unei infracțiuni de omor, comisă, în luna ianuarie 2017, în localitatea Biia.

Totodată, un număr de 33 de ofiţeri şi 77 de agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au fost avansaţi în gradul profesional următor, la îndeplinirea stagiului minim în grad.

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, domnul comisar şef de poliţie Dunca Cristian Ioan, împuternicit şef al Inspectoratului de poliţie Judeţean Alba, i-a felicitat pe poliţiştii din judeţul Alba şi le-a urat succes în activitatea profesională şi multă sănătate.

La mulţi ani Poliţiei Române! La mulţi ani, tuturor poliţiştilor!

[nggallery id=3632]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea