Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO 11 radare pe drumurile din Alba. În 24 de ore, polițiștii au amendat aproape 100 de șoferi pentru depășirea vitezei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

amenzi circulatie01Poliţiştii rutieri din Alba acţionează cu efective mărite, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. Sunt vizate principalele artere rutiere ale judeţului şi, în special, drumurile naţionale.

Poliţia recomandă respectarea limitei legale de viteză şi adoptarea unui comportament rutier preventiv.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Având în vedere creşterea valorilor de trafic din perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, în perioada 18- 20 decembrie 2015, poliţiştii rutieri din Alba, acţionează, cu efective suplimentare, pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

11 aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba sunt folosite la capacitate maximă, în locurile în care există risc de producere a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive şi în special pe DN 1, DN 74, DN 75 şi DN 67 C, drumuri pe care se aşteaptă creşterea semnificativă a valorilor de trafic.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au depistat şi sancţionat contravenţional, 97 de conducători auto ce nu au respectat normele legale privind viteza de circulaţie pe drumurile publice. Unul dintre aceștia a fost depistat conducând cu o viteză mai mare cu 50 de kilometri la oră decât limita maximă admisă, motiv pentru care, complementar sancţiunii aplicate i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să conducă preventiv şi reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, produse pe drumurile publice din ţara noastră.

Amplasarea radarelor în perioada 19-20 decembrie 2015

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

[nggallery id=1449]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea