Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 10.000 de combinezoane și 5.000 de măști pentu Spitalul Județean Alba și 1.200 de combinezoane și 1.200 de măști pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipamente de protecție de maximă necesitate pentru desfășurarea în condiții de siguranță a actului medical în spitalele aflate în subordinea Consiliului Județean Alba aflate în prima linie în lupta cu COVID-19 au sosit în cursul nopții și au fost deja distribuite.

Astfel, Spitalul Județean de Urgență Alba a primit 10000 de combinezoane și 5000 de măști FFP2, iar Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud un număr 1200 de combinezoane și 1200 de măști.

Această importantă achiziție asigură necesarul de echipamente de protecție pentru perioada următoare, perioadă care, conform estimărilor făcute de specialiști, se anunță a fi critică.

Mulțumim domnului deputat Florin Roman pentru implicarea domniei sale în derularea și finalizarea cu succes a acestei acțiuni, al cărei scop este de a conferi cât mai multă siguranță cadrelor medicale, dar și pacienților, în spitalele din județul Alba în care sunt tratate infecțiile cu noul coronavirus”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea