FOTO| 10.000 de combinezoane și 5.000 de măști pentu Spitalul Județean Alba și 1.200 de combinezoane și 1.200 de măști pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud

Echipamente de protecție de maximă necesitate pentru desfășurarea în condiții de siguranță a actului medical în spitalele aflate în subordinea Consiliului Județean Alba aflate în prima linie în lupta cu COVID-19 au sosit în cursul nopții și au fost deja distribuite.

Astfel, Spitalul Județean de Urgență Alba a primit 10000 de combinezoane și 5000 de măști FFP2, iar Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud un număr 1200 de combinezoane și 1200 de măști.

ELIT

Această importantă achiziție asigură necesarul de echipamente de protecție pentru perioada următoare, perioadă care, conform estimărilor făcute de specialiști, se anunță a fi critică.

Mulțumim domnului deputat Florin Roman pentru implicarea domniei sale în derularea și finalizarea cu succes a acestei acțiuni, al cărei scop este de a conferi cât mai multă siguranță cadrelor medicale, dar și pacienților, în spitalele din județul Alba în care sunt tratate infecțiile cu noul coronavirus”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419