Rămâi conectat

Curier Județean

Fotbal feminin în premieră la Alba Iulia *Sâmbătă, pe „Cetate”, meci amical, CS Navobi – Independenţa Baia Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 26 mai, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia (eveniment inclus în programul Zilelor oraşului) se va desfăşura partida de verificare de fotbal feminin, dintre CS Navobi Alba Iulia (înfiinţată acum 3 luni) şi prim divizionara Indepedenţa Baia Mare (locul 5 din 10 echipe în seria vestică). Meciul va avea loc pe terenul central, iar intrarea va fi liberă.
Formaţia albaiuliană are în acest moment în lot 35 de reprezentante a sexului frumos şi Navobi încearcă să-şi definitiveze efectivul până la începutul lunii septembrie, când se speră că se va păşi cu dreptul pe prima scenă şi va reprezenta cu brio judeţul Alba în Liga 1. În acest context trebuie menţionate numele a trei persoane, Silviu Miron (preşedinte), Alexandra Marian (antrenor), Darius  Iacşa (manager), ce au militat pentru înfiinţarea acestei formaţii. „Este o bucurie pentru toţi iubitorii sportului rege, ce au ocazia să vadă un meci de fotbal feminin, după aproape 20 de ani de absenţă. Cred că va fi o zi specială sâmbătă şi îi invităm la stadion pe amatorii de spectacol„, a precizat Darius Iacşa, reprezentant al CS Navobi Alba Iulia. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea