Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Fostul subprefect Rașcovici contraatacă : I-a dat în judecată pe USR Alba și pe Beniamin Todosiu. Miza proceselor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul subprefect Rașcovici contraatacă : I-a dat în judecată pe USR Alba și pe Beniamin Todosiu. Miza proceselor

Viorel Rașcovici, fostul subprefect al județului Alba, încearcă să își refacă apariția, după ce a fost eliberat din vechea funcție, de subprefect al județului Alba, de către Guvern, încercând să obțină postul de consilier județean Alba.

Acesta a fost nevoit să își dea demisia, în urma scandalului legat de diploma obținută de la o facultate neacreditată.

Legal, pentru validarea mandatului de consilier, acesta are nevoie și de o adeverință din cadrul partidului din care face parte, iar pentru a „forța mâna” partidului și copreședintelui Beniamin Todosiu acesta i-a chemat în instanța de judecată într-o speță  ce are ca obiect : „obligația de a face” , după cum reiese de pe portalul de justiție.

În cuvinte simple acesta încearcă prin aceste mijloace să obținută o adeverință din partea partidului fără de care îi va fi imposibil și va fi imposibilă validarea sa în funcția de consilier județean Alba.

Citește și: ”Comisarul Rașcovici se întoarce”: Validarea mandatului de consilier județean, pe rolul Tribunalului Alba

Așadar – cu orice preț, chiar și acela de a chema partidul din care face parte și pe, încă, copreședintele Beniamin Todosiu în judecată, „comisarul” Rașcovici încearcă să fie numit în funcția de consilier județean  Alba.

USR și Plus au fuzionat, iar mâine vor fi organizate alegeri prin care va fi determinat noul președinte al partidului, iar  de luni va exista un Birou Județean nou care va stabili dacă sau nu să îi dea acea adeverință, sau să solicite BN-ului sa îl suspende /excludă din partid până la clarificarea problemelor sale.

Tribunalul Alba : „Reclamantul R.V a solicitat instanței să fie obligați USR și copreședintele B.T să comunice adeverința prin care reclamantul este membru USR Alba, pentru validarea mandatului de consilier județean, dar și suspendarea procedurii de validare a mandatului de supleant emis pe numele reclamantului”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea