Ziarul Unirea

Fostul selecționer, Anghel Iordănescu, confirmat cu noul coronavirus. Care este starea lui

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Anghel Iordănescu, fostul selecționer,  a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi are simptome specifice, însă starea de sănătate a fostului selecţioner este sub control deocamdată, potrivit telekomsport.ro.

Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv după ce a început să se confrunte cu simptome specifice infecţiei cu virusul COVID-19. Fostul selecţioner a ales astfel să se testeze şi rezultatul a fost pozitiv.

ELIT

Fostul mare jucător al Stelei a avut febră, dar starea lui de sănătate a fost bună, motiv pentru care n-a fost inernat. Acum, Anghel Iordănescu se află acasă şi urmează tratementul primit de la medic pentru lupta împotriva coronavirusului.

Anghel Iordănescu candidează pe lista PSD la CGMB din partea echipei coordonate de Gabriela Firea. El a fost la depunerea cadidaturii alături de Firea în urmă cu câteva zile, după cum se vede din fotografia de ilustrare a articolului. Pe listă mai apar nume precum: Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Sorin Ilieșiu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu.

sursa : stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419