Fostul premier, Viorica Dăncilă, a cerut demisia lui Ciolacu de la conducerea Camerei Deputaţilor și de la şefia PSD

Scandal în PSD după adoptarea tacită a a proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, solicită demisia lui Marcel Ciolacu de la şefia PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor, acuzându-l de o „monstruoasă iresponsabilitate”.

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului”, a declarat Viorica Dăncilă într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

ELIT

Fostul premier a calificat adoptarea tacită a legii în Cameră drept un precedent periculos şi jenant pentru România, Parlament, dar şi pentru PSD, „care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu”.

„Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi”, a spus Dăncilă.

„Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”, a încheiar fostul premier social-democrat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...