Fostul premier, Viorica Dăncilă, a cerut demisia lui Ciolacu de la conducerea Camerei Deputaţilor și de la şefia PSD

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Scandal în PSD după adoptarea tacită a a proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, solicită demisia lui Marcel Ciolacu de la şefia PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor, acuzându-l de o „monstruoasă iresponsabilitate”.

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului”, a declarat Viorica Dăncilă într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Fostul premier a calificat adoptarea tacită a legii în Cameră drept un precedent periculos şi jenant pentru România, Parlament, dar şi pentru PSD, „care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi”, a spus Dăncilă.

„Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”, a încheiar fostul premier social-democrat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei