Rămâi conectat

Politică Administrație

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a cerut demisia lui Ciolacu de la conducerea Camerei Deputaţilor și de la şefia PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandal în PSD după adoptarea tacită a a proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, solicită demisia lui Marcel Ciolacu de la şefia PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor, acuzându-l de o „monstruoasă iresponsabilitate”.

„Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului”, a declarat Viorica Dăncilă într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

Fostul premier a calificat adoptarea tacită a legii în Cameră drept un precedent periculos şi jenant pentru România, Parlament, dar şi pentru PSD, „care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu”.

„Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi”, a spus Dăncilă.

„Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!”, a încheiar fostul premier social-democrat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea