Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu: Împreună putem să construim o România puternică și europeană

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, s-a aflat ca în fiecare an de 1 decembrie la Alba Iulia pentru a celebra Ziua Națională a României.

Cu această ocazie, Negrescu a participat la depunerile oficiale de coroane și a transmis un mesaj puternic pro-european la 100 de ani de la Marea Unire: „La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor! Visul românesc împlinește 100 de ani. Visul european îi poate defini, cel puțin, pe următorii 100. Împreună, în Uniunea Europeană, putem să construim o Românie puternică, sigură pe sine și modernă. Pentru a face acest lucru este important să rămânem fideli valorilor noastre românești și europene”.

ELIT

Victor Negrescu și-a manifestat speranța ca Președinția României la Consiliul Uniunii Europene să fie un moment de coeziune națională. Acesta a invitat decidenții politici să respecte tradițiile și valorile europene menționând faptul că acest moment trebuie să fie mai mult decât un exercițiu de imagine fiind esențial ca țara noastră să trateze cu profesionalism acest mandat crucial pentru viitorul Uniunii Europene.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gogu 1 decembrie 2018 at 18:35

În program a fost avută în vedere defilarea CETĂȚENILOR făuritori de bunuri și profit ori numai a forțelor înarmate de asigurare a ordinei pămânesti !?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...