Fosta șefă a Inspectoratului de Stat pentru Handicapați Alba arestată pentru că le vindea studenților lucrările de licență gata facute

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Profesoara Universității de Vest „Vasile Goldis” Arad, filiala Satu Mare, reținută in cursul zilei de 21 iulie de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj pentru că ar fi luat șpagă de la studenți, a ocupat între 1996 și 2000 funcțiile de inspector sef al Inspectoratului de Stat pentru Handicapati Alba, respectiv funcția de consilier scolar la Scoala Ajutatoare Alba Iulia. În anul 2003 s-a mutat de la Alba Iulia înapoi la Satu-Mare.

profesoara Universitatea de Vest AradÎn prezent, profesoara se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit anchetatorilor, Mariana Popa (63 de ani), in calitate de cadru didactic coordonator al lucrarilor de licenta, a primit bani de la sapte studenti, carora le era profesor coordonator in conceperea si realizarea lucrarii de licenta. Din cate se pare, pentru sume cuprinse intre 250 si 300 de euro pentru fiecare lucrare de licenta, studentii primeau prin email lucrarile gata facute, nefiind nevoiti sa faca nici cel mai mic efort pentru a le concepe sau redacta.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Sursa: bzc.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

6 Comentarii

ALBAIULIANUL 29 iulie 2015 at 10:59

sa-mi spuna mie cineva care cunoaste vreun profesor universitar din tara asta care nu a vandut vreo lucrare de\ licenta sau master….asteptam propuneri….fac astia niste descoperiri de te doare mintea

eu 29 iulie 2015 at 11:17

dar studentii de ce nu isi faceau singuri lucrarile?

De ce apelau la „cumparari” de lucrari? de ce doar Doamna sa fie arestata ????

Studentii sa nu fie anchetati pentru dare de mita????

Si doamna care a gresit pentru ca trebuia sa ii lase pe studentii astia handicapati sa isi bata singuri capul cu lucrarile de licenta (desi nu i-ar fi dus capul, sant sigur) este retinuta cu propunere de arestare. De ce? pentru ca este „pericol public” .Mare pericol public, ca a vandut lucrari..mare pericol domnule, exista riscul sa mai vanda o lucrare si se prabusea tot sistemul de invatamant.
Bine ca sant liberi tot soiul de violatori si chiar criminali care nu sant pericol public. pericol public sant astia care au scris ceva pagini in plus pentru prosti…..

sikteer 29 iulie 2015 at 12:48

Asta e Rromania reala..cunosc si eu o droaie care si.au copiat cu copy-pastede pe undeva „lucrarile de licenta”.pe asta construim viitorul..pe hotie,impostura,imoralitate..plecati tineri ,care nu sunteti deja corupti,de aicea..ceilalti nu mai au scapare.

sikteer 29 iulie 2015 at 12:52

pai si nu anulam „”capodoperele”” hotilor? Ii facem doctori in hotie ,ca pe Viorel copil de lele?

un cititor 29 iulie 2015 at 21:20

dar studentii de ce nu isi fac singuri lucrarile?Studentii sa fie si ei anchetati pentru dare de mita? Este retinuta cu propunere de arestare. De ce? pentru ca este „pericol public.Bine ca sunt liberi tot soiul de violatori si chiar criminali care nu sunt pericol public.

pilu 30 iulie 2015 at 16:03

Studentii care au cumparat lucrari sunt niste prosti inascuti, numai ca avand niste parinti parveniti isi fac si ei loc acolo unde vreau ei.
Apropo, ia vedeti cum a ajuns aceasta impostoare prin Alba Iulia ?

Comentariile sunt oprite