Fost polițist din Alba, absolvent al Academiei FBI în SUA, împuternicit adjunct al Inspectoratului General al Poliției Române

Ciprian Miron, un fost ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, a fost împuternicit adjunct al Inspectoratului General al Poliției Române.

Echipa de conducere a Inspectoratului General al Poliției Române a fost completată pentru eficientizarea actului managerial, informează Guvernul.

La propunerea șefului Poliției Române, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a semnat joi actele administrative pentru împuternicirea în funcțiile de adjuncți ai inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției Române ale chestorului de poliție Victor Wili Apreutesei și comisarului șef de poliție Ciprian Miron.

Comisarul șef de poliție Ciprian Miron a ocupat până în prezent funcția de adjunct al Inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, iar anterior fusese ofițer în cadrul IPJ Alba.

De asemenea, Miron a ocupat funcții de execuție și de conducere în cadrul Poliției Române, a fost atașat de afaceri interne în Statele Unite ale Americii și a absolvit, în anul 2009, cursurile Academiei FBI din Quantico, Virginia.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Dudu Ionescu 2 30 martie 2018 at 10:48

Unii ca asta numai pe la scoli au fost……munca grea a fost pentru altii si uite asa se ajunge ajutor de serif la secretara…Carmen Dan !Cand faci scoli multe,nu ai timp de lucru….asa-i Miroane ?Cine nu lucreaza nu greseste si cine nu greseste ajunge sef !!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...