Focarul de COVID-19 de la Curtea de Apel Alba Iulia, ”bagă o parte din avocați în teste”!

Paul Voicu - Primar 2020

Unsprezece avocati care au fost la Curtea de Apel Alba Iulia în saptămâna dinainte sa fie depistat focarul de COVID-19, vor fi la rândul lor testați, la cerere, pentru coronavirus.

„Din cei 290 de avocați, 11 vor fi testați pentru coronavirus astăzi, la solicitarea lor. Nu au nici unul, nici un fel de simptome”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, Mihai Baco, decanul Baroului Alba.

ELIT

Reamintim că în cursul săptămânii trecute au fost descoperite șapte cazuri de infectare cu noul coronavirul la Curtea de Apel Alba Iulia. Prin urmare, atât cauzele aflate pe rolul Curții de Apel Alba Iulia în zilele de joi și vineri, cât și amânările de pronunțare din aceste zile au fost reprogramate la date ulterioare.

Curtea de Apel Alba Iulia și-a reluat complet activitatea începând de luni, 6 iulie 2020, cu stricta respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Cauzele aflate pe rolul instanței se vor desfășura conform programării iar cei aflați în internare sau izolare, vor fi înlocuiți în activitate până la recuperarea completă.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...