Rămâi conectat

Ştirea zilei

Focarul de COVID-19 de la Curtea de Apel Alba Iulia, ”bagă o parte din avocați în teste”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unsprezece avocati care au fost la Curtea de Apel Alba Iulia în saptămâna dinainte sa fie depistat focarul de COVID-19, vor fi la rândul lor testați, la cerere, pentru coronavirus.

„Din cei 290 de avocați, 11 vor fi testați pentru coronavirus astăzi, la solicitarea lor. Nu au nici unul, nici un fel de simptome”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, Mihai Baco, decanul Baroului Alba.

Reamintim că în cursul săptămânii trecute au fost descoperite șapte cazuri de infectare cu noul coronavirul la Curtea de Apel Alba Iulia. Prin urmare, atât cauzele aflate pe rolul Curții de Apel Alba Iulia în zilele de joi și vineri, cât și amânările de pronunțare din aceste zile au fost reprogramate la date ulterioare.

Curtea de Apel Alba Iulia și-a reluat complet activitatea începând de luni, 6 iulie 2020, cu stricta respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Cauzele aflate pe rolul instanței se vor desfășura conform programării iar cei aflați în internare sau izolare, vor fi înlocuiți în activitate până la recuperarea completă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea