Rămâi conectat

Politică Administrație

FLUTURAȘUL PSD

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă nu este primăvară dar au apărut fluturașii, nu vă gândiți însă la  acele vietăți gingașe, drăguțe, colorate care ne bucură privirile și ne spun că vine primăvara, mă refer la fluturașii de salariu.  Acești fluturași au adus tristețe la peste 40.000 de români care sau trezit că PSD a avut grijă să se țină de promisiune și le-a tăiat salariile, iar mulți dintre ei trebuie să aducă bani de acasă.

  Iată cum PSD-ul prin noua lege a salarizării și transferul contribuțiilor la stat de la angajator la angajat, bagă mâna în buzunarul românilor. Nici ceilalți români cărora teoretic nu au probleme cu salariul dar au probleme cu prețurile care la multe produse s-a dublat, prețul benzinei crește, euro a luat-o razna.

Doamna Olguța ministrul muncii, cu fluturași în stomac de la dragostea pentru programul falimentar de guvernare, ne spune că nu-i nici un bai că sunt câteva zeci de mii de români care nu sunt în grațiile PSD-iste. Ne anunță că a avut grijă de binefăcătorul Partidului Social Democrat domnul Președinte Iohannis și i-a tăiat din salariu. Păi măi dragă doamnă ministru cum se poate așa ceva , așa îi mulțumești matale celui care te-a făcut iar cu funcție în guvernul PSD  numărul trei?

O lovitură dură primesc mamele aflate în concediul pentru îngrijirea copilului și bolnavii de cancer cărora li s-au tăiat din indemnizații, dar și alte categorii sociale: polițiștii, profesorii, angajații care au contracte part time sunt afectați de măsurile fiscale aberante luate de guvernanți.

Citește și: Cele mai frumoase felicitări și mesaje de primăvară pentru: prieteni, iubit(ă), fete, mame, colegi, profesori

Al treilea guvern descălecat și girat de domnul Iohannis nu este cu nimic mai bun decât celelalte anterioare, aceleași bâlbe, scandaluri, lupte interne. De fapt un scandal continuu de 6 ani de când România a încăput pe mâna PSD-ului ,investiții inexistente ,locuri de muncă mai puține , tot mai multe firme mici si-au închis porțile. Au târât țara în noroiul războiului pentru putere din interiorul partidului, lupta cu justiția a devenit sport național, ordonanțe de urgență la ceas de noapte date cu dedicație pentru unii,alții cu probleme penale.

 Din păcate am ratat șansa de a scăpa de această guvernare, dar domnul Iohannis în cârdășie cu PNL (care merge la consultări fără să facă o nominalizare de prim-ministru și nu odată ci de două ori) ne-au dat din nou pe mâna PSD.

Vom vedea ce se va întâmpla a patra oară, deși nu îmi pun mari speranțe că va fi altfel. Acest Guvern Dăncilă nu are viață lungă, mazilirea secretarilor de stat fără știrea baronilor din teritoriu a inflamat partidul, între Dragnea și unii lideri a început din nou scandalul, ministrul Tudorel Toader  întors din vacanță, se pare că nu a ascultat de Dragnea și a amânat o decizie în ceea ce privește conducerea DNA și sunt voci care îi cer demisia.

   Fitilul ,,bombei,, s-a aprins déjà să vedem când va exploda în ograda PSD. Ăsta însă nu e un motiv de bucurie,până atunci românii rămân să se descurce cum pot, iar România se îndreaptă încetișor spre o perioadă foarte grea .

                                                       Președinte PMP Alba, Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea