Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman supărat pe PSD-iști pentru că își asumă munca lui. Ioan Florea face figurație pe realizările altora

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au revenit tensiunile în USL Alba! Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Alba, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, l-a criticat dur pe colegul său social democrat, Ioan Florea, pentru că acesta și-ar fi arogat merite pentru proiectele inițiate de liberal, cum ar fi programul “Primul Ghiozdan” sau Școala Profesională Germană Alba Iulia.

Roman a explicat că a muncit mult pentru ca aceste proiecte să se materializeze într-o perioadă scurtă de timp și este foarte deranjat când alte persoane, cum este consilierul județean Ioan Florea, își asumă munca sa.

“Nu poți face politică pe proiectele altora. Le transmit colegilor din PSD Alba că dacă vor continua cu această atitudine vor rămâne la procentul de  15% intenție de vot, cât au în prezent la nivelul județului Alba. Să facă ceva și doar după aceea să vorbească despre ce a realizat”, a spus președintele PNL Alba Iulia.

Despre Ioan Florea, vicele CJ Alba a spus că votează “ca primarul” multe din proiectele de hotărâre, iar de inițiativele importante, cum sunt programul “Primul Ghiozdan”, Școala Profesională Germană Alba Iulia și Autostrada Sebeș-Turda, a aflat din presă și nu a avut niciun fel de contribuție pentru materializarea lor.

„Doresc să vă prezint 3 lucruri de care sunt foarte mândru și pentru care unii mă critică pentru că ar fi făcute într-un timp foarte scurt. Programul “Primul Ghiozdan”, Școala Profesională Germană Alba Iulia și Autostrada Sebeș-Turda.

Și vreau să fac câteva precizări importante vizavi de declarațiile vicepreședintelui PSD Alba și totodată consilier județean, Ioan Florea, despre proiectul Primul Ghiozdan.

Acest proiect a fost inițiat de Florin Roman și așa cum se obișnuiește în cutuma parlamentară, am cerut sprijinul grupurilor politice din cadrul CJ Alba, pentru a avea o susținere cât mai largă a proiectului. Domnul Florea a semnat și de această dată „ca și primarul.” Îmi asum acest proiect pentru că a fost ideea mea, este scris de mine, iar Domnul Florea a aflat de el din presă, pentru ca acum să își aroge merite pentru el.

Dar PSD-iștii sunt oameni care doar ridică mâna, nu au nimic de spus și nu scriu proiecte. Nu poți face politică pe proiectele altora.

Și despre Autostrada Sebeș-Turda social-democrații din Alba au aflat din ziare. Ministrul Dan Șova a recunoscut public, în repetate rânduri, că am fost la el și am “reînviat” un proiect, care va ]nsemna enorm pentru dezvoltarea economică a județului nostru. Am stat 7 ani în București și am foarte mulți prieteni în ministere și încerc să folosesc aceste relații pentru a primi sprijin pe proiecte importante pentru Alba.

Suntem într-o alianță cu PSD-ul atâta timp cât suntem oameni serioși. Dar nu și când suntem figuranți pe proiectele și realizările altora.”

.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea