Ziarul Unirea

Florin Roman şi-a anunţat candidatura pentru președinția PNL Alba Iulia. Obiectivul anunţat: primar liberal din 2016

Vicepreşedintele Consiliului Judeţan Alba şi-a anunţat astăzi public candidatura pentru președinția PNL Alba Iulia. Alegerile pentru conducerea organizaţiei municipale vor fi organizate în data de 11 mai. Roman este primul liberal care îşi anunţă intenţia de a ocupa această funcţie politică pentru următorii 4 ani.

Din declaraţiile actualului vicepreşedinte al PNL Alba şi totodată purtător de cuvânt al filialei judeţene am putea înţelege că acesta are susţinerea actualui preşedinte al PNL Alba Iulia, Gabriel Pleşa. Întrebarea care se pune, în condiţiile în care Pleşa nu va mai candida pentru un nou mandat, este pe cine va avea Roman contracandidat. În zilele următoare vom afla cu siguranţă si acest lucru.

ELIT

Unul dintre principalele obiective anunţate de Florin Roman, dacă acesta va fi ales preşedinte al PNL Alba Iulia, este câştigarea pentru prima dată în istorie a Primăriei Alba Iulia de către liberali, din 2016.

“Am luat decizia de a candida la președinția PNL Alba Iulia. În 11 mai vom avea alegeri si m-am decis să candidez după o discuție cu mai multi colegi şi cu actualul preşedinte Gabriel Pleşa. Vreau să facem o echipă, în care fiecare liberal adevarat işi are locul, care să fie cea mai puternică din Alba Iulia, cea mai bine organizată şi care să câștige orice competiție electorală cu adversarii noștrii din spectrul politic.

Ne așteaptă o luptă grea în faţa unui baron local care conduce oraşul de 20 de ani, dar nu plecam la luptă împreună cu liberalii adevăraţi, dacă nu credeam că în 2016 Alba Iulia va avea un primar liberal.

În plan administrativ îmi propun ca PNL să fie promotorul dezvoltării economice, prin autostrada Sebes-Turda şi implicit noi investitori, să avem minimul necesar, adica sală polivalentă, teatru, cinematograf şi o bază de agrement pentru albaiulieni.

Sunt multe de făcut după 20 de ani esuaţi de guvernare locală a lui Mircea Hava. Vom continua ce s-a făcut bine în Alba Iulia! PNL trebuie sa readucă speranța albaiulienilor că SE POATE MAI MULT!”,  a declarat Florin Roman.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

8 Comentarii

gilu 30 aprilie 2013 at 21:26

asa e florine, fiecare liberal adevarat ”îți are locul”, cum bine spui. cred ca e frustrant.

Aurelian 30 aprilie 2013 at 21:38

Paduchele cand se umple de sange, iasa in frunte!

HH 30 aprilie 2013 at 22:24

IN SFARSIT SE TREZESC SI LIBERALII DIN TIMP NU CU CATEVA LUNI INAINTEA ALEGERILOR .
TREBUIE SA AIBE UN CANDIDAT CUNOSCUT INCA DIN ACEST AN !
hAVA TREBUIE SA PLECE !
ALBA IULIA TREBUIE SA REDEVINA UN ORAS CU MAJUSCULE !

MosH.Craciun 1 mai 2013 at 0:17

Aureliane tata cauta’ti si tu un adapost esti praf ! dute dupa sefu tau Bases’xu si vedeti ce gasiti ,poate m’ai gasiti niste resturi din neamurile voastre lesinate dupa averi !

Aurelian 1 mai 2013 at 11:31

Ce adapost sa caut, am deja unul si-i foarte bun, dar mai am o placere sa apostrofez „paduchi blindati”, ca Sañedru si Piticul Atomic!

albanezu 1 mai 2013 at 12:25

nimic mai simplu !-bagati-l pe hava in pnl ca oricum se poarta traseismul politic in oras la greu si ati rezolvat problema

badea gheorghe 1 mai 2013 at 22:28

oh!saracu!ii lipsesc si….centimetri,si…… neuronii!
centimetrii…se rezolva cu ceva hirtie pusa in pantofi,dar…restul?

Barbu 1 mai 2013 at 22:49

Frustrant…fratilor bagajele si inapoi in Spania decat in Alba cu asta…ma duc inapoi ca aici e mai rau vad …va pup papa.Cand va treziti sa ma chemati.

Comentariile sunt oprite