Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: PNL Alba Iulia susține unificarea dreptei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Comunicat de presă Florin Roman, Vicepreședinte CJ Alba, Președinte PNL Alba Iulia

În Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal, care a avut loc astăzi, s-a făcut o amplă analiză a rezultatelor partidului la alegerile europarlamentare, atât în ceea ce privește scorul obținut de PNL la nivel național, cât și în privința rezultatelor obținute de organizațiile locale.

PNL Alba s-a plasat în prima jumătate a clasamentului, mai exact pe locul 12, Alba fiind un județ în care PNL nu are nici președenția Consiliului Județean și nici primăria municipiului reședință de județ. PNL Alba a fost organizația care, la nivelul Partidului Național Liberal, a obținut primul rezultat în ceea ce privește organizații liberale din județe unde PNL nu are nu are nici președenția Consiliului Județean și nici primăria municipiului reședință de județ. De asemenea, PNL Alba Iulia s-a plasat în primele 10 organizații la nivel național în ceea ce privește scorul PNL în municipii reședință de județ, cu circa 3000 de voturi, fiind vorba de o creștere cu circa 1200 de voturi față de alegerile europarlamentare din anul 2009.

Tot astăzi, fostul prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, domnul Klaus Johannis, unul dintre liderii care a sprijinit PNL Alba în campania pentru europarlamentare, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al partidului, președinte care va fi ales în cadrul Congresului PNL de la finalul lunii iunie.

De asemenea, PNL a început azi, în mod oficial, tratativele cu PD-L pentru realizarea unei puternice alianțe, iar apoi a unui puternic partid de dreapta, care să se opună partidulu-stat PSD, alianță care să salveze România de ceea ce analiștii au numit „ciuma roșie”. În privința acestui nou început în relațiile de colaborare și fuziune între PNL și PD-L, PNL Alba a fost o organizație care a făcut deja primii pași concreți, rezultatele bune la nivelul Consiliului Județean Alba fiind o urmare a unei colaborări bune între PNL și PD-L la nivel local. În viitor, această colaborare urmează a fi extinsă și la nivel de localități.

Unificarea dreptei a început deja, dar, fără a uita de promisiunile făcute românilor, Partidul Național Liberal a exclus posibilitatea ca Traian Băsescu să fie parte a acestui proces.

PNL Alba Iulia susține unificarea dreptei ca soluție viabilă pentru a scăpa țara de pericolul ca PSD-ul să acapareze întreaga putere.

Florin Roman, Vicepreședinte CJ Alba, Președinte PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea