Florin Roman: PNL Alba Iulia susține unificarea dreptei

Comunicat de presă Florin Roman, Vicepreședinte CJ Alba, Președinte PNL Alba Iulia

În Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal, care a avut loc astăzi, s-a făcut o amplă analiză a rezultatelor partidului la alegerile europarlamentare, atât în ceea ce privește scorul obținut de PNL la nivel național, cât și în privința rezultatelor obținute de organizațiile locale.

ELIT

PNL Alba s-a plasat în prima jumătate a clasamentului, mai exact pe locul 12, Alba fiind un județ în care PNL nu are nici președenția Consiliului Județean și nici primăria municipiului reședință de județ. PNL Alba a fost organizația care, la nivelul Partidului Național Liberal, a obținut primul rezultat în ceea ce privește organizații liberale din județe unde PNL nu are nu are nici președenția Consiliului Județean și nici primăria municipiului reședință de județ. De asemenea, PNL Alba Iulia s-a plasat în primele 10 organizații la nivel național în ceea ce privește scorul PNL în municipii reședință de județ, cu circa 3000 de voturi, fiind vorba de o creștere cu circa 1200 de voturi față de alegerile europarlamentare din anul 2009.

Tot astăzi, fostul prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, domnul Klaus Johannis, unul dintre liderii care a sprijinit PNL Alba în campania pentru europarlamentare, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al partidului, președinte care va fi ales în cadrul Congresului PNL de la finalul lunii iunie.

De asemenea, PNL a început azi, în mod oficial, tratativele cu PD-L pentru realizarea unei puternice alianțe, iar apoi a unui puternic partid de dreapta, care să se opună partidulu-stat PSD, alianță care să salveze România de ceea ce analiștii au numit „ciuma roșie”. În privința acestui nou început în relațiile de colaborare și fuziune între PNL și PD-L, PNL Alba a fost o organizație care a făcut deja primii pași concreți, rezultatele bune la nivelul Consiliului Județean Alba fiind o urmare a unei colaborări bune între PNL și PD-L la nivel local. În viitor, această colaborare urmează a fi extinsă și la nivel de localități.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Unificarea dreptei a început deja, dar, fără a uita de promisiunile făcute românilor, Partidul Național Liberal a exclus posibilitatea ca Traian Băsescu să fie parte a acestui proces.

PNL Alba Iulia susține unificarea dreptei ca soluție viabilă pentru a scăpa țara de pericolul ca PSD-ul să acapareze întreaga putere.

Florin Roman, Vicepreședinte CJ Alba, Președinte PNL Alba Iulia

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

23 Comentarii

MLG 28 mai 2014 at 21:37

Dupa ce ati luptat impotriva „dreptei”, acum va aliati cu ei… rusine sa va fie!

Alex 28 mai 2014 at 22:27

Slugile psdiste posteaza la greu, posteaza la greu, posteaza la greu ….

PSD-ist 30 mai 2014 at 19:25

iar lachei liberali isi vand trecutul si isi anuleaza viitorul ! totul din cauza unui narcisist ca antonescu (nu merita litere mari )

UE 28 mai 2014 at 21:46

Mai taci mai omule!Taci din cand in cand.

www 28 mai 2014 at 21:57

Sa va fie rusine ! Numai liberali nu sunteti daca va aliati cu dusmanul de moarte de la Cotroceni si cu PPE (dusmanii Romaniei) ! Bai imbecililor prin ce faceti o sa-l faceti pe Ponta presedinte din turul I cu > 70% din voturi si sa vezi atunci ce o sa va faca.

sorin 28 mai 2014 at 22:29

Greu de crezut asa ceva! Unificarea dreptei intre un partid care in urma cu cateva luni tocmai s-a divizat si un altul care este pe cale sa explodeze. Pentru o unificare adevarata v-ar trebui o tara mai mare gen Rusia, cu resurse nelimitate, sa aveti toti de unde fura si nu una amarata ca Romania care nu va poate oferi decat cateva farimituri, insuficiente pentru toti.

cristian 28 mai 2014 at 22:46

florin roman vrea o dreapta unita pentru o mica labuta in consiliu judetean, sa mai sifoneze ceva cu nelu dumitrelu si bodea

Nachbar 29 mai 2014 at 8:51

Si uite aşa, cu ajutorul PDL-ului si după o îndelungată suferinţă, singurul partid istoric rămas pe scena politicii româneşti, ( PNT.cd nu mai conteaă de mult) PDL îşi va da obştescul sfârşit … Fuzionaţi-l fraţilor pedelişti, fuzionaţi-l să dispară şi să fiţi mulţumiţi odată … Halal … PNL este singurul partid istoric rămas în competiţie … FUZIONATI-L … şi odată cu dispariţia lui, vom şterge toată istoria politicii româneşti de dinaintea comuniştilor … De dragul a ce ? A caror orgolii ? Sau de dragul cui ? Distrugeţi şi asta, pedeliştilor , distrugeţi tot ! Distrugeţi tot, doar pentru a vă atinge scopurile voastre absurde, meschine, perfide şi de neînţeles … Ce alianţă “ de dreapta “ vreţi să faceţi iar ? Ce ne pregătiţi iar ? Ce ne aşteaptă iar ? Câte spitale şi câte şcoli ne veţi închide iar ? Cu câte procente nenorocite ne veţi ciunti iar salariile ? Cât TVA în plus veţi pune iar pe umerii românilor ? Nu vă ajunge ?

Carcotasul 29 mai 2014 at 13:55

Piticul Atomic, s-a saturat de „dreapta lui”, ca tiganul de ma-sa, si acum vrea sa foloseasca si „dreptele altora”!

ionut 28 mai 2014 at 23:00

RIP PNL

Intrigatul 29 mai 2014 at 9:49

zero…realizarile politcienilor
zero…demnitate
zero…responsabilitate
zero…incredere

100%…miniciuni

Roman e un papagal. Pacat, avusesem sperante in ceea ce il priveste

gogonel 29 mai 2014 at 10:45

Florin roman a distrus PNL Alba

Raisa 1 iunie 2014 at 19:59

Muratura, P.N.L. Alba s-a distrus singur! Roman a fost votat de liberalii autentici si iubit ca pe fiul sau de Teodor Atanasiu!
Tatal si fiul!
Eu astept sa-l aud pe Roman cum ne va explica cu patos ce primar bun e Mircea Hava!
De azi Roman il iubeste!

dicu 29 mai 2014 at 21:31

Cine nu are respect pentru istoria unui partid, pentru tradiţiile lui, pentru figurile emblematice care l-au servit cu devotament nu poate vorbi despre PNL.
Fripturiştii, n-au nimic sfânt. Sfinţenia lor e orgoliu nemărginit, slugărnicie, dorinţă de putere cu orice risc. Poate ar fi cazul să vă faceţi un examen de conştiinţă, dacă aveţi, şi-n baza lui să retractaţi ceea ce susţineţi cu nonşalanţă.
Ca să ajungi la putere nu e nevoie să-ţi renegi bunicii, părinţii şi fraţii. E prea odios. Sunt convins că prin ceea ce faceţi dovediţi că n-aţi avut niciodtă conştiinţa reală a apartenenţei la acest partid. v-aţi aciuit ca şi oameni de conjunctură unde s-a putut. V-aţi folosit de numele partidului doar pentru a vă satisface orgolile şi dorinţele pecuniare. În rest nimic. Acum când e momentul să dovediţi că i-aţi fost fidel, o n-o faceţi. Interesele personale suntn iarăşi mai presus de cele ale PNL-ului. Jalnice figuri. jalnice caractere.

Carcotasul 30 mai 2014 at 10:16

Da, Dicule, de PeNaLi, „a vorbit” inclusiv Eminescu, si Cupola Penala din Alba ar trebui sa citeasca si ei, „Scrisoarea a III”! Sa nu sa mai ascunda dupa degete, ca partidul il face membrii lui, iar cu sleata de derbedei pe care Partidul PeNaL Alba, o are in frunte, cu Eutanasiu si Piticul Atomic, nu afacut si nu va face, „multa branza”!

spirit of dandy 30 mai 2014 at 12:04

@dicu+@carcotasul- ambii aveti dreptate in opinia mea- si acum pnl e compus 80% doar din traseisti si arivisti, multi indivizi care au doar interesul personal in fata ochilor si nu au nimic a face cu doctrina de dreapta- dovada? pai de pe vremea prim-ministeriatului lui tariceanu si prin sustinerea lui kcarau in tentativa de lovitura de stat au dovedit ca sint mai stingisti decit stinga; ne uitam in jurul nostru si ce membrii majoritari de partid vedem? vulgari, razbunatori, increzuti, farisei, inca convinsi ca basescu este raul absolut, aflati in diverse litigii cu pdlistii, dispusi acum sa se scrofareasca cu psdistii; oare ce sansa are o alianta facuta nu pentru a construi ceva util orasului ci doar pentru a lupta contra cuiva? vor renunta la sinecurile primite si pe care posturi inca sint? sau e o forma mascata de-a alia la psd si pdlul lui blaga pentruca opozitia reala sa ramina micro-minoritara?

cl 30 mai 2014 at 18:44

asa florinel vreau sa te vad pe tine si pe atanasiu cum o sa faceti campanie pentru hava si dumitrel.

viorella 30 mai 2014 at 23:26

Stati mai un pic ca vazui pe aici cateva comentarii si vreau sa fac si eu unul. Rusine!! Rusine!Rusine! liberalilor!! niste escroci notorii seara se culca liberali dimineata se scoala populari! Sa va arza focul iadului!! Sa va fie rusine!! Niste lepre pe astia daca spun ca merg la magazin se duc la curve si seara vin si spun ca au fost sa se tunda. Eu zicx ca voi ve-ti face un partid mare si frumos care se va numi Partidul Unitar al Liberalilor Autentici ! cititi doar abrevierea asa e partidul vostru ce sa facem!

Carcotasul 31 mai 2014 at 11:42

„Frumoasa initiativa”, asta cu „P.artidul U.nitar al L.iberalilor A.utentici”, si ca sa nu se supere nici Hava si nici Eutanasiu, il propun pe Piticul Atomic, mare Presedinte de Filiala la Alba, ca tot sufere „saracul” de „subdotare in problema”!

soimul de munte 1 iunie 2014 at 17:01

yo cred ca-i cea mai tare previziune de la nostradamus incoace- sa ne amintiti de asta cind se inaugureaza partidul, sa-i trimitem felicitarile nostre de crestere

soimul de munte 1 iunie 2014 at 17:05

ce sigla propuneti? ca sigla are rostul de-ai ajuta pe cei care nu stiu carte si carora li se striga printre 2 mici in piata ”votati p.artidul u.nitatii…” si puneti stampila pe …??!

ion 1 iunie 2014 at 8:15

FLORINE . BAZINU OLIMPIC CAND IL DESCHIZI . MA Fecalez pe PArtidu tau

alegator 1 iunie 2014 at 22:53

ROMAN.AI FOST UN UMIL SUGACI AL PDL DEMULT IAR ACUM ITI ARETI ADEVARATA FATA….
ESTI MIC DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.VAM VOAT DAR PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……

Comentariile sunt oprite