Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Tăierea programului “Prima casă” este un fake news al PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD devine primul partid românesc care își lipește eticheta fake news, invadând în fiecare zi, spațiul public cu informații false.

Ultima minciună gogonată lansată de PSD în presă și în on-line, chiar de pe pagina oficială a partidului este că “PNL taie “Prima Casă”, argumentația fiind construită pe răstălmăcirea unor declarații ale ministrului de finanțe. Nu e nici prima, nici ultima de acest gen.

PSD s-a specializat în transmiterea unor informații care s-au dovedit a fi mincinoase: că se taie salarii și pensii, că nu se majorează pensii și alocații, că nu se plătesc creșterile pentru profesori, că crește obligatoriu vârsta de pensionare, etc. Toate aceste știri s-au dovedit a fi false, iar PNL va crește și pensii și alocații, sustenabile, nu înghițite de inflație.

După ce au dat foc finanțelor țării, cei de la PSD continuă să se scufunde în minciună. Deși, minciuna i-a dus la pierderea ultimelor alegeri, europarlamentare și prezidențiale. Banii pentru finanțarea programului “Prima casă” sunt prinși în buget, programul va fi derulat, însă de el vor beneficia doar cei care îndeplinesc condițiile legale, nu și “băieții deștepți” cu puternice interese în zona imobiliară.

PNL este în război deschis cu PSD, dar și cu “băieții deștepți” ai PSD abonați la conducta banului public.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea