Florin Roman, liderul deputaților PNL: Tăierea programului “Prima casă” este un fake news al PSD

Paul Voicu - Primar 2020

PSD devine primul partid românesc care își lipește eticheta fake news, invadând în fiecare zi, spațiul public cu informații false.

Ultima minciună gogonată lansată de PSD în presă și în on-line, chiar de pe pagina oficială a partidului este că “PNL taie “Prima Casă”, argumentația fiind construită pe răstălmăcirea unor declarații ale ministrului de finanțe. Nu e nici prima, nici ultima de acest gen.

ELIT

PSD s-a specializat în transmiterea unor informații care s-au dovedit a fi mincinoase: că se taie salarii și pensii, că nu se majorează pensii și alocații, că nu se plătesc creșterile pentru profesori, că crește obligatoriu vârsta de pensionare, etc. Toate aceste știri s-au dovedit a fi false, iar PNL va crește și pensii și alocații, sustenabile, nu înghițite de inflație.

După ce au dat foc finanțelor țării, cei de la PSD continuă să se scufunde în minciună. Deși, minciuna i-a dus la pierderea ultimelor alegeri, europarlamentare și prezidențiale. Banii pentru finanțarea programului “Prima casă” sunt prinși în buget, programul va fi derulat, însă de el vor beneficia doar cei care îndeplinesc condițiile legale, nu și “băieții deștepți” cu puternice interese în zona imobiliară.

Mihail David - 2020

PNL este în război deschis cu PSD, dar și cu “băieții deștepți” ai PSD abonați la conducta banului public.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...