Florin Roman, liderul deputaților PNL: Renate Weber este beneficiară de pensie specială și dezinformează voit opinia publică

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Renate Weber este beneficiară de pensie specială și dezinformează voit opinia publică

Conform Legii nr.35/1997, art.9, alin (4) Avocatul Poporului, îndeplinind condiţiile de numire prevăzute pentru judecători la Curtea Constituţională, la data pensionării sau recalculării pensiei anterior stabilite, beneficiază de pensie calculată similar cu cea a judecătorilor Curţii Constituţionale. Dacă ar fi citit atent cererea de revocare a PNL, doamna Weber putea ușor sa constate ca fiind asimilata judecătorilor CCR e direct interesată și intr-un evident conflict de interese.

Conform legii, doamna Renate Weber nu-și încasează pensia specială in timpul mandatului, ci la finalul acestuia. Este încă un motiv întemeiat pentru ca politicienii care nu fac scut in jurul lui Renate Weber și al PSD sa voteze cererea de revocare înaintată de PNL.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Atragem atenția PSD ca un vot de susținere a doamnei Weber este un vot împotriva celor 5 milioane de pensionari, care după 30-40 de ani, primesc pensia in funcție de contributivitate. Și evident o poziționare a PSD in favoarea pensiilor speciale. Nu mai putem accepta pensii nesimtite, ca cea de 75000 de lei, primită de fostul comandant al penitenciarului Colibași.

Facebook Twitter Google+ YouTube