Florin Roman, liderul deputaților PNL: PSD a finanțat construcția de școli închise

Paul Voicu - Primar 2020

În dorința de a raporta “realizarea de îndepliniri mărețe”, guvernul PSD a finanțat din bani guvernamentali sute de obiective, care fie au fost realizate din alte surse, fie au fost închise.

Cea mai des întâlnită este cea a finanțării de școli, creșe, grădinițe, în special din zona rurală, care au fost închise din cauza reducerii numărului de copii, tot de către PSD. Sunt și situații de finanțări pentru sedii de primării sau străzi secundare, care au fost finanțate din alte surse, iar apoi au fost suprapuse contractele pe PNDL.

ELIT

Dezmățul banilor publici practicat în perioada PSD a încetat, iar controalele în teren dispuse de Ministerul Lucrărilor Publice arată că e nevoie de mai multă rigoare în gestionarea fondurilor publice. Am solicitat Ministerului Lucrărilor Publice să facă o inventariere a proiectelor finanțate, dar care au devenit spații goale sau abandonate, iar banii să fie folosiți spre proiecte fezabile și care chiar au nevoie de o finanțare reală.

Totodată, guvernul analizează inventarierea tuturor acestor spații, pentru ca ele să fie transferate comunităților locale, pentru a fi puse în valoare, ca centre culturale, medicale sau de îngrijire a persoanelor vârstnice sau cu dizabilități. Responsabilitatea este cuvântul de ordine a guvernării PNL, atunci când e vorba de gestionarea banului public și de investiții publice.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Succes 26 ianuarie 2020 at 11:30

Doresc multe succese noului guvern. Dar se va trage linie si dupa voi !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...