Florin Roman, liderul deputaților PNL: Demersuri pentru înființarea unui centru zonal de expertiză a persoanelor cu handicap în Apuseni și acordarea grupelor 1 și 2 de muncă pentru pensionarii de la UM Cugir

Florin Roman, liderul deputaților PNL a anunțat inițierea unor demersuri pentru înființarea unui centru zonal de expertiză a persoanelor cu handicap în Apuseni și acordarea grupelor 1 și 2 de muncă pentru pensionarii de la UM Cugir.

”Vești bune pentru oamenii din Alba. La București nu văd doar de lupta cu PSD, ci și de problemele județului Alba

ELIT

De mâine va fi ridicată interdicția de circulație pentru breteaua de autostrada care deservea locuitorii din Pianu și Vintu de Jos. Restrictii vor fi doar pentru autovehiculele peste 7,5 tone.

Am inițiat demersurile necesare pentru înființarea unui centru zonal pentru Munții Apuseni, pentru o comisie de expertiza a persoanelor cu handicap, astfel încât oamenii sa nu mai fie purtați pe drumuri la Alba Iulia sau Sebes.

Am inițiat, la initiativa primarului Adrian Teban, demersurile pe lângă Ministerul Muncii astfel încât cei pensionarii de la UM Cugir să beneficieze de grupele 1 și 2, prin includerea în Anexa 3.

La insistentele primarului Zlatnei, Siviu Ponoran, zona Apusenilor devine prin amendamentul pe care l-am depus o zona eligibila pentru finanțările europene în perioada 2021-2027.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...