Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Demersuri pentru înființarea unui centru zonal de expertiză a persoanelor cu handicap în Apuseni și acordarea grupelor 1 și 2 de muncă pentru pensionarii de la UM Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, liderul deputaților PNL a anunțat inițierea unor demersuri pentru înființarea unui centru zonal de expertiză a persoanelor cu handicap în Apuseni și acordarea grupelor 1 și 2 de muncă pentru pensionarii de la UM Cugir.

”Vești bune pentru oamenii din Alba. La București nu văd doar de lupta cu PSD, ci și de problemele județului Alba

De mâine va fi ridicată interdicția de circulație pentru breteaua de autostrada care deservea locuitorii din Pianu și Vintu de Jos. Restrictii vor fi doar pentru autovehiculele peste 7,5 tone.

Am inițiat demersurile necesare pentru înființarea unui centru zonal pentru Munții Apuseni, pentru o comisie de expertiza a persoanelor cu handicap, astfel încât oamenii sa nu mai fie purtați pe drumuri la Alba Iulia sau Sebes.

Am inițiat, la initiativa primarului Adrian Teban, demersurile pe lângă Ministerul Muncii astfel încât cei pensionarii de la UM Cugir să beneficieze de grupele 1 și 2, prin includerea în Anexa 3.

La insistentele primarului Zlatnei, Siviu Ponoran, zona Apusenilor devine prin amendamentul pe care l-am depus o zona eligibila pentru finanțările europene în perioada 2021-2027.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea