Florin Roman, liderul deputaților PNL: Autonomia Ținutului Secuiesc, troc politic PSD-UDMR

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Florin Roman, liderul deputaților PNL, susține că adoptarea tacită a proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc este un troc politic ascuns, între PSD și UDMR.

”Nu este pentru prima dată când în Parlamentul României, PSD face jocul UDMR, punând interese de partid în dezintegrare teritorială a României revine majorității toxice a PSD și aliaților săi din conducerea Camerei Deputatilor care au profitat de perioada Paștelui și de activitatea restrânsă din parlament pentru a nu trece la vot final proiectul amintit.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În acest mod se procedează când o majoritate toxică vrea să treacă pe șest un proiect de lege. Am auzit din partea liderului PSD că proiectul nu a primit raport de la comisie. E o minciună! Acest proiect de lege a primit raport de respingere de la Comisia de Administrație Publică.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

A mai spus că nu a știut! Cum poți să spui așa ceva când stenograma sedintei din 23 aprilie arată alb pe negru că cel care a făcut anunțul este chiar Marcel Ciolacu, președinte al PSD și al Camerei Deputaților. Trocul acestei înțelegeri este susținerea parlamentara de care PSD are nevoie de la UDMR pentru a-și promova proiectele populiste, legate de epidemia de COVID.

PNL solicită PSD să solicite dezbaterea și respingerea la Senat, în câteva zile, a acestui proiect nociv. Țara este în lupta cu pandemia, iar PSD profită de aceste zile grele pentru a pune umărul la susținerea unor proiecte care vizează federalizarea României! Asta este adevarata față a PSD: și-au schimbat liderii, dar năravul a rămas același, promovarea unor politici anti-naționale și populiste.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei