Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Guvernul antiromânesc PSD-ALDE pregătește controlul politic al evenimentelor pentru Centenarul Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comitetul interministerial pentru Centenarul Marii Uniri al Guvernului Viorica Vasilica Dăncilă s-a reunit pentru a doua oară intr-o săptămână la solicitarea PNL, având în vedere faptul că în primele două  luni ale anului membrii acestui comitet s-au văzut o singură dată.
Am aflat cu stupoare că ministrul Culturii, dl Vladimir Ivașcu, a informat că nu se găsește contractul Monumentului Unirii de la Alba Iulia, întrucât el nu a fost încheiat…niciodată!!!
Reamintesc că Ministerul Culturii a încheiat în 1993 un concurs național de soluții, la care au participat 27 de sculptori, în urma căruia lucrarea lui Mihai Buculei a fost desemnată câștigătoare! Iar acum, în Anul Centenarului Marii Uniri, cei de la Ministerul Culturii au constatat că nu au documentele necesare demarării construcției monumentului. Am atras atenția încă de anul trecut că lucrurile trebuie tratate cu seriozitate, nu cu superficialitate de către minister, că timpul zboară și că Guvernul PSD-ALDE pune în pericol realizarea monumentului. Din păcate, Centenarul Marii Uniri nu mai poate aștepta încă 100 de ani pentru că acești guvernanți sunt profund incompetenți și își bat joc de Capitala Marii Uniri, Alba Iulia.
Este scandalos! Rar mi-a fost dat să văd atâta incompetență și desconsiderare față de Capitala Marii Uniri, Alba Iulia! Nici măcar Ceaușescu nu a îndrăznit să întineze Alba Iulia.
Mai sunteți mândri să fiți români, colegi pesediști? Iar voi, dragi români: mai îndrăzniți să credeți în marea minciună a PSD?
Ați pus cruce Monumentului Unirii și evenimentelor Centenarului, iar acum vă pregătiți să și controlați politic proiectele, ca în final să rescrieți istoria celor 100 de ani de stat unitar modern! Să vă fie rușine!
Vicepreședinte PNL Florin ROMAN, deputat PNL de Alba

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea