Florin Roman explică de ce pleacă primarii PSD la PNL. Replică pentru Ciolacu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Florin Roman explică de ce pleacă primarii PSD la PNL. Replică pentru Ciolacu

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a transmis luni liderului interimar PSD, Marcel Ciolacu, că primarii PSD se feresc de numele partidului și din acest motiv vor să plece. Reacția vine după ce Marcel Ciolacu a spus că social-democrații vor sesiza DNA că liberalii fac presiuni asupra primarilor PSD să treacă în barca PNL.

• „Aleșii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conștienți ca aceasta a devenit o adevarata piatra de moara, pentru a fi realeși in funcțiile de primar sau de presedinte al Consiliului judetean. In foarte multe locuri din țara, unde au afișat materiale de promovare, aleșii locali ai PSD nu au afișat sigla partidului, iar cei care au făcut-o, au pus o sigla minuscula, aproape neobservabila. Mai mult, aleșii locali PSD promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

• Sa ne reamintim totuși, dacă e sa vorbim de mita electorală, de celebra ordonanța de urgentă data de guvernul PSD, după spargerea USL, prin care, peste 500 de primari de la alte partide au sărit in barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiții. Deși justiția s-a pronunțat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanțe care a schimbat practic voința cetățenilor, exprimata la vot, PSD a călcat in picioare democrația.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

• Mulți dintre aleșii locali ai PSD s-au saturat ca munca din comunitățile lor sa fie distrusă de imaginea dezastruoasa a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roșii vechi și noi. Din aceste motive va pleacă primarii domnule Ciolacu, pentru ca ați uitat de ei și i-ați abandonat, la fel ca și pe cetatenii, pe care ii reprezintă. Din acest motiv va temeți de alegeri și fugiți de urne!”, afirmă Florin Roman.

2 Comentarii

Rodica Gabriela 5 august 2020 at 17:17

FOARTE BINE ! Numai prin decimarea organizațiilor, psd poate ajunge la 10 %, altfel NU . BRAVO !

apoliticul 6 august 2020 at 7:54

Pentru ca sunt traseisti politici și chiar PNL nu a votat legea care interzicea acest lucru

Comentariile sunt oprite