Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman explică de ce pleacă primarii PSD la PNL. Replică pentru Ciolacu

Unirea Ziarul

Publicat

în

Florin Roman explică de ce pleacă primarii PSD la PNL. Replică pentru Ciolacu

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a transmis luni liderului interimar PSD, Marcel Ciolacu, că primarii PSD se feresc de numele partidului și din acest motiv vor să plece. Reacția vine după ce Marcel Ciolacu a spus că social-democrații vor sesiza DNA că liberalii fac presiuni asupra primarilor PSD să treacă în barca PNL.

• „Aleșii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conștienți ca aceasta a devenit o adevarata piatra de moara, pentru a fi realeși in funcțiile de primar sau de presedinte al Consiliului judetean. In foarte multe locuri din țara, unde au afișat materiale de promovare, aleșii locali ai PSD nu au afișat sigla partidului, iar cei care au făcut-o, au pus o sigla minuscula, aproape neobservabila. Mai mult, aleșii locali PSD promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD.

• Sa ne reamintim totuși, dacă e sa vorbim de mita electorală, de celebra ordonanța de urgentă data de guvernul PSD, după spargerea USL, prin care, peste 500 de primari de la alte partide au sărit in barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiții. Deși justiția s-a pronunțat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanțe care a schimbat practic voința cetățenilor, exprimata la vot, PSD a călcat in picioare democrația.

• Mulți dintre aleșii locali ai PSD s-au saturat ca munca din comunitățile lor sa fie distrusă de imaginea dezastruoasa a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roșii vechi și noi. Din aceste motive va pleacă primarii domnule Ciolacu, pentru ca ați uitat de ei și i-ați abandonat, la fel ca și pe cetatenii, pe care ii reprezintă. Din acest motiv va temeți de alegeri și fugiți de urne!”, afirmă Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea