Florin Roman despre Dan Barna: „Omul nou cu năravuri vechi… A încasat peste 600.000 de euro din contracte cu guvernul PSD”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a lansat, pe pagina sa de Facebook,  un atac fără precedent la adesa liderului USR, Dan Barna, despre care titrează: ”Omul nou cu năravuri vechi… A încasat peste 600.000 de euro din contracte cu guvernul PSD”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Dan Barna, candidat la alegerile prezidențiale, a câștigat sute de mii de euro din contracte cu PSD-iștii, acuză Roman.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”634.018 euro a câștigat domnul Dan Barna din contractele cu guvernul PSD, jumătate din suma provenind din contractul cu Ministerul Afacerilor Interne! 248.022 euro a câștigat domnul Dan Barna din contractele OIR POSDRU! Peste 170.000 de euro a câștigat din contractele cu autoritățile locale!

Ca și lui Liviu Dragnea, domnului președinte al USR i-au plăcut mult contractele cu statul! #faracontractecustatulinfunctiipublice”, a scris pe rețeaua de socializare vicepreședintele PNL Florin Roman.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

4 Comentarii

vasile 16 august 2019 at 22:29

Dar goana dupa posturi la stat sau agentiile de reglementare nu se pune? “Domnul roman vede paiele din ochii tuturor dar pare sa uite de scandura din ai dânsului

Eu 17 august 2019 at 18:17

Toti au facut bani impreuna,indiferent de partid.Dar despre emigrantii ceruti de johanis,nicio vorba,domnule Roman?Sau despre asta vorbim in campania electorala,poate?

LucianS 17 august 2019 at 19:08

Dan Barna e un băiat deștept, a făcut multe lucruri bune prin atragerea de fonduri prin diferitele programe de finanțare în cadrul POSDRU mai ales. Rezultatele vorbesc, este un vechi colaborator al județului Alba….cine a lucrat cu el, știe ce poate.

Tom si Jderii 19 august 2019 at 7:52

Florinele tata las-o ca macane! Omul a facut banii aia pe munca lui. In schimb tu ai facut material pe carca lui Atanasiu. Vrei sa detaliez? Ca sa nu mai spun de glorioasa ta activitate in USL! Rusinica!

Comentariile sunt oprite