Florin Roman, deputat PNL: PSDragnea blochează venirea românilor la marea sărbătoare a Centenarului de la Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

PSDragnea și guvernul Viorica Dancilă apelează la toate mijloacele pentru a bloca desfășurarea marii sărbători a românilor de pretutindeni la Alba Iulia. Ministerul Transporturilor, prin CNAIR, a refuzat solicitarea de a interzice circulația autovehiculelor de mare gabarit, între Sebeș-Alba Iulia și Alba Iulia-Aiud, în ziua de 1 Decembrie, când în Capitala de suflet a tuturor românilor sunt așteptați peste 100.000 de oameni.

Având în vedere că aceste tronsoane sunt oricum un calvar din cauza lucrărilor la lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda și a traficului intens, solicitarea de interzicere a traficului greu e una absolut firească, mai ales că au fost propuse și rute alternative. În toate țările civilizate, guvernul emite ordonanțe de urgență sau ordine de ministru pentru restricții de circulație.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Primăria Alba Iulia a luat deja decizia restricționării traficului auto în municipiu, dar a și pregătit amplasarea de parcări provizorii la intrările în oraș. Decizia Ministerului Transporturilor prin CNAIR nu face altceva decât să blocheze orașul dar și accesul mașinilor mici înspre Alba Iulia. Având în vedere și gestul premierului Viorica Dancilă de a bloca Hotărârea de guvern referitoare la alocările din Fondul de rezervă, inclusiv pentru amenajarea parcărilor provizorii în afara orașului, devine evident că PSDragnea își propune blocarea accesului a cât mai multor români la marea sărbătoare naționala a Centenarului Marii Uniri.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ca deputat și președinte al Comisiei de Administrație Publică solicit intervenția de urgență a premierului, dar și a ministrului Transporturilor, oricare ar fi el, pentru emiterea actului normativ de interzicere a traficului greu de 1 Decembrie, spre Alba Iulia. În caz contrar, PSDragnea este singurul vinovat pentru blocarea accesului românilor
la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Mai îndrăzniți, dragi români să credeți în minciunile PSD?

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

marius 22 noiembrie 2018 at 8:03

Propun Guvernului Dancila sa dea o ordonanta prin care sa blocheze accesul prostie la nicrofon, conferinte de presa, declaratii politice si intruniri electorale.
ps. Cu riscul de a fi considerat discriminatoriu, propun piticului cu masina mica, sa ramana ceea ce este , adica un subdezvoltat.

sebes 22 noiembrie 2018 at 8:59

solutia , Greva Foamei de la ora 14 la 16

Eugen Mărginean 24 noiembrie 2018 at 17:15

Măi copii, MARIUS ăsta ori e bou (corect ar fi BOOVAN !!!, deși nu pare prost !) ori e fiul (sau nepotul … ) lui DÎRZU !
Aș da oricât să știu cine este cu adevărat !
Cred că nu iese din vizuina lui. Dacă ar ieși ar ști ce se întâmplă
pe DN 1 Sebeș – Alba Iulia.
Mărginean Eugen – modest locuitor din Alba.

Comentariile sunt oprite