Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: Propunerile de interzicere a radarelor ascunse și neinscripționate, declarate constituționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Am asistat la o imensa manipulare. S-a spus ca legea care interzice radarele ascunse a fost declarată neconstituțională.

FALS!!! Radarele ascunse nu mai pot fi folosite la panda. Ele trebuie amplasate la vedere, in locuri vizibile. In pozele de mai jos am postat articolele declarate constituționale. De asemenea, radarele poliției nu mai pot fi instalate decât pe mașini inscripționate!

Toate aceste propuneri pe care le-am susținut in proiectul de lege, alături de colegul deputat, Ioan Balan, sunt
clarificate la alin 4, declarat constituțional. Au fost declarate neconstituționale articolele referitoare la presemnalizarea radarelor, care au fost amendamente ale colegilor deputați din Comisia de transporturi. Nu ale inițiatorilor. E simplu de verificat pentru oricine face o comparație între forma adoptată de Senat, cea a inițiatorilor și forma finală de la Camera Deputatilor, care a fost amendată.

Procedura parlamentara prevede ca orice proiect de lege poate fi amendat de parlamentari. Așadar, putina lectura înainte de a da verdicte nu strica nimănui, nici chiar celor care citesc doar ce le convine din decizia CCR.

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea