Florin Roman, deputat PNL: Propunerile de interzicere a radarelor ascunse și neinscripționate, declarate constituționale

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Am asistat la o imensa manipulare. S-a spus ca legea care interzice radarele ascunse a fost declarată neconstituțională.

FALS!!! Radarele ascunse nu mai pot fi folosite la panda. Ele trebuie amplasate la vedere, in locuri vizibile. In pozele de mai jos am postat articolele declarate constituționale. De asemenea, radarele poliției nu mai pot fi instalate decât pe mașini inscripționate!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Toate aceste propuneri pe care le-am susținut in proiectul de lege, alături de colegul deputat, Ioan Balan, sunt
clarificate la alin 4, declarat constituțional. Au fost declarate neconstituționale articolele referitoare la presemnalizarea radarelor, care au fost amendamente ale colegilor deputați din Comisia de transporturi. Nu ale inițiatorilor. E simplu de verificat pentru oricine face o comparație între forma adoptată de Senat, cea a inițiatorilor și forma finală de la Camera Deputatilor, care a fost amendată.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Procedura parlamentara prevede ca orice proiect de lege poate fi amendat de parlamentari. Așadar, putina lectura înainte de a da verdicte nu strica nimănui, nici chiar celor care citesc doar ce le convine din decizia CCR.

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Florinel 7 noiembrie 2018 at 11:00

Bravo Florinel , in sfarsit apari si tu cu o informatie concreta si nu cum faci deobicei.

Comentariile sunt oprite