// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Florin Roman, deputat PNL: Guvernul PSDragnea fura propunerile PNL

In urma cu circa 3 luni de zile, in calitate de deputat, alături de colegul Corneliu Olar, depuneam amendament prin care propuneam alocarea din Fondul de rezerva al guvernului, pentru compensarea cu 50 la suta, a sumelor destinate bugetelor locale din zonele defavorizate, in special cele din Munții Apuseni.

Urmare a acestui statut, taxele și impozitele plătite de cetățeni sunt reduse la jumătate, însă, in aceiași proporție sunt afectate bugetele locale. Din acest motiv, bugetele acestor comune și orașe pot asigura doar partea de funcționare, nu și de dezvoltare. Fiind vorba de o propunere a opoziției, guvernul PSDragnea s-a opus, având un punct de vedere negativ. Și ce sa vezi, in ultima ședința de guvern, același guvern adopta hotărârea prin care aloca aproape 18 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor locale din Munții Apuseni!

Adică exact ce prevedea amendamentul PNL. Nu este prima data când guvernul copy-paste fura ideile bune ale PNL. Apreciem faptul ca se face dreptate pentru comunitățile din zona Munților Apuseni, chiar dacă acest lucru se putea face mult mai repede, astfel încât acești bani sa se vada in investiții.

Acum, in prag de decembrie e și târziu și cam inutil. Dar bine ca le-a venit mintea la cap măcar acum.

Florin Roman,

deputat PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Florin Roman, deputat PNL: Guvernul PSDragnea fura propunerile PNL

  1. marius 09.12.2018 la 17:05

    Nu va suparati, aici se vand idei?
    Da, domnule!
    N-aveti idee cat e ceasul?
    Atat si nimic mai mult despre ideile liberalismului local.