Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Școala de la Micești închisă din prostia PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nivelul de învățământ gimnazial al Școlii Generale Micești, poate fi redeschis din anul școlar 2019-2020 dacă situația școlară o va impune, este răspunsul ministrului interimar al Învățământului la o interpelare pe care i-am adresat-o în acest sens.

Asemenea fostului ministru al Educației, și Rovana Plumb recunoaște ca motivul închiderii ciclului gimnazial la Micești este strict legat de reducerea costurilor pentru încadrarea în buget. Decizia de închidere a ciclului gimnazial a fost una abuzivă, fără acordul părinților, luată de troica PSD de la Inspectoratul Școlar Alba și cu susținerea unei conduceri obediente de la Liceul cu Program Sportiv.

Atât timp cât Marcela Dărămuș, un politruc ce pare a fi un analfabet funcțional, nu înțelege de ce stă pe scaunul de inspector școlar general, soarta învățământului județean este în pericol. Pentru doamna Dărămuș, soarta copiilor care au dreptul la educație stă doar în bani și reduceri, în lacăt pus la ușile școlilor și comasare, în plasarea clientelei politice în sistemul de învățământ.

Recent, i-am adresat mai multe întrebări referitoare la strategia pentru învățământ, mai ales că suntem un județ “fruntaș” în privința tăierii numărului de norme didactice în învățământul preuniversitar. În timp ce alte județe au gestionat “reforma”, păstrând numărul de norme sau chiar obținând altele noi, Dărămuș a reușit să se remarce din nou ca mare tăietor de slujbe ale dascălilor.

Complice cu acest personaj de tristă amintire sunt și parlamentarii PSD de Alba care nu au făcut nimic nici în privința închiderii și comasării de școli și clase, dar nici în privința reducerii normelor didactice.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea