Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman continuă războiul declarațiilor cu prietenul său Pinochio de la PSD (Ioan Dîrzu). Miza devine financiară

Bogdan Presecan

Publicat

în

V-am prezentat cu fiecare ocazie escaladarea tensiunilor din cadrul alianței USL de la nivelul județului Alba, survenită în ultima perioadă.

Astfel că după ce săptămâne trecută liderii PNL Alba i-au “făcut cu ou și cu oțet” pe partenerii de alianță prăbușită, fiind vizați în primul rând deputatul PSD Ioan Dîrzu și președintele social democraților din municipiu, Ovidiu Jidveian, cel dintâi le-a răspuns zilele trecute, prin intermediul unui comunicat de presă, liberalilor Teodor Atanasiu și Florin Roman.

În opinia președintelui PSD Alba, partidul pe care îl conduce, rămâne singurul reprezentant legitim al Uniunii Social Liberale la nivelul județului.

Ajuns recent din Ucraina, unde a participat la reuniunea Ansamblul Regiunilor Europei (ARE), purtătorul de cuvânt al PNL – Florin Roman, făcut o nouă declarație în legătură cu afirmațiile deputatului social democrat de Alba. Se pare că miza politică al acestui scandal își relevă și partea financiară. Roman spune că “Pinochio de la PSD” va trebui să discute cu el când se vor distribui banii către primarii PSD de la Consiliul Județean Alba.

Văd că prietenul meu Pinochio de la PSD continuă să frizeze penibilul. Insist ca un asemenea personaj să nu fie băgat în seamă. Ar fi prea mult pentru un Farfuridi ca el. O să-l văd pe “gură bogată” când se vor distribui banii către primarii PSD de la Consiliul Județean Alba și atunci va trebui să discute cu mine pe fiecare localitate. Fiecare…pe limba lui piere, din ale politicii”, a declarat liberalul Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea