Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Cinematograf normal și 3D în Alba Iulia, la Teatrul “Prichindel”! Investiția va fi de 800.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O surpriză plăcută pentru locuitorii județului Alba este intenția liderilor Consiliului Județean Alba – Ion Dumitrel președinte și a vicepreședinților Florin Roman și Alin Cucui  –  de a investi într-un cinematograf la Alba Iulia.

Este vorba mai exact de transformarea Teatrului de Păpuși “Prichindel”, situat lângă Poliția municipiului Alba Iulia, într-un spațiu multifuncțional, în care până la sfârșitul anului, ar putea fi inaugurate “un cinematograf normal, un cinematograf 3D si o mare sala de conferințe”. Suma pentru această investițiie s-ar ridica la circa 800.000 de lei.

Declarația integrală a lui Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba:

“Vreau sa dau o veste foarte buna si cred eu asteptata de albaiulieni. Împreuna cu presedintele Ion Dumitrel si cu vicepreședintele Alin Cucui am optat pentru solutia de a da Teatrului Prichindelul un caracter de multifunctionalitate. Vizam ca pe lângă traditia folosirii teatrului de copii, aici sa functioneze in câteva luni si un cinematograf normal, un cinematograf 3D si o mare sala de conferințe. Prin bugetul pe 2013, CJ Alba aloca circa 8 miliarde de lei vechi pentru întreaga investiție, care va schimba total fata acestui teatru de tradiție din Alba Iulia. Noua sala va avea o capacitate de circa 150 de locuri. Speram ca de la sfârșitul acestui an, tinerii albaiulieni sa nu mai fie obligați sa meargă la Cluj pentru a viziona o protecție 3D.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea