Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman: Aprilie 2013, ultima strigare privind finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul inițial de reabilitare a bazinului de înot olimpic, finanțat prin Compania Națională de Investiții, prevedea ca termen de finalizare a lucrărilor luna iulie 2011.

Iată-ne acum, doi ani mai târziu, după nenumărate promisiuni și avansări de termene privind redeschidrea complexului sportiv, că avem o “nouă strigare” în acest sens, sperăm și ultima, care anunță luna aprilie a acestui an ca fiind momentul mult așteptat de iubitorii înotului din Alba Iulia.

De această dată, confirmarea vine de la Mihail Mândrutiu, directorul general al SC TIM SA, societatea ce efectuează lucrările de modernizare la bazin și care i-a promis vicepreședintelui Consiliului județean Alba, faptul că mâine, 15 ianuarie, compania pe care o conduce va relua lucrările la acest obiectiv, pe care îl va finaliza în maxim 3 luni.

“Am vorbit din nou astazi cu directorul general al SC TIM SA, dl. Mihail Mandrutiu. Mi-a confirmat ca marti vor reincepe lucrarile la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, dupa ce guvernul USL, prin CNI, a aprobat modificarile la proiectul tehnic, iar finantarea curge mai departe. Asta inseamna ca in maxim trei luni de zile, potrivit domnului Mandrutiu, albaiulienii sa poata inota la bazinul olimpic”, a declarat Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba.

Lucrările sunt executate deja în proporţie de circa 75%, fațada fiind în totalitate reabilitată, iar în incintă mai fiind necesare amenajarea piscinei olimpice, a tribunelor care urmează doar să fie montate, a grupurilor sanitare și a altor finisaje parțial finalizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea