Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: ”8.000 de polițiști pensionați, 8.000 de infractori în stradă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL este extrem de îngrijorat de explozia infracțiunilor comise cu violență la nivel stradal: tâlhării, violuri, bătăi în stradă! Asta, deoarece au plecat 8.000 de polițiști și jandarmi din sistem și au ajuns pe străzi circa 8000 de infractori, eliberați prin acordarea zilelor compensatorii de către ministrul Tudorel Toader!

Având în vedere că Ministerul Afacerilor Interne este total depășit de situație, am solicitat astăzi, în cadrul forurilor de conducere ale PNL, audierea în Parlament a Ministrului de Interne, Carmen Dan!

Hoții, borfașii și violatorii zburdă în libertate pe străzi, numărul victimelor nevinovate crește, iar statul pare incapabil să ne apere de infractori!

Am atras atenția încă din 26 februarie, în plenul Camerei Deputaților la “Ora Guvernului”, că infracțiunile violente la nivel stradal vor exploda. De asemenea, am atenționat-o pe ministrul Carmen Dan că patrulele mixte polițiști-jandarmi au devenit o raritate și că siguranța copiilor și a cetățenilor este pusă în pericol după aceste pensionari masive! Replica pe care am primit-o a fost una halucinantă, fiind acuzat că fac ”declarații politicianiste”!

În tot acest timp, copiii sunt violați și cetățenii tâlhăriți și agresați! Nimeni nu mai este în siguranță pe stradă, iar ministrul Carmen Dan ascunde aceste probleme sub preș, în loc să vină cu un program de acțiuni stradale concret!

Sper ca până la audierea în fața Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, ministrul Carmen Dan să vină cu soluții concrete! În caz contrar, domnia sa trebuie să demisioneze și să cedeze locul unui profesionist, capabil să ne apere în stradă de infractori!

Deputat PNL Florin ROMAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00 Alegerile se repetă în ziua de Rusalii, duminică 23 iunie în comuna Poșaga după ce la alegerile locale din 9 iunie, cei doi candidaţi, Aurelia Popa, propusă de PSD, şi Ionel Bulgăr, propus de PNL, primar în funcţie, au avut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea