Florin Roman: ”8.000 de polițiști pensionați, 8.000 de infractori în stradă”

PNL este extrem de îngrijorat de explozia infracțiunilor comise cu violență la nivel stradal: tâlhării, violuri, bătăi în stradă! Asta, deoarece au plecat 8.000 de polițiști și jandarmi din sistem și au ajuns pe străzi circa 8000 de infractori, eliberați prin acordarea zilelor compensatorii de către ministrul Tudorel Toader!

Având în vedere că Ministerul Afacerilor Interne este total depășit de situație, am solicitat astăzi, în cadrul forurilor de conducere ale PNL, audierea în Parlament a Ministrului de Interne, Carmen Dan!

ELIT

Hoții, borfașii și violatorii zburdă în libertate pe străzi, numărul victimelor nevinovate crește, iar statul pare incapabil să ne apere de infractori!

Am atras atenția încă din 26 februarie, în plenul Camerei Deputaților la “Ora Guvernului”, că infracțiunile violente la nivel stradal vor exploda. De asemenea, am atenționat-o pe ministrul Carmen Dan că patrulele mixte polițiști-jandarmi au devenit o raritate și că siguranța copiilor și a cetățenilor este pusă în pericol după aceste pensionari masive! Replica pe care am primit-o a fost una halucinantă, fiind acuzat că fac ”declarații politicianiste”!

În tot acest timp, copiii sunt violați și cetățenii tâlhăriți și agresați! Nimeni nu mai este în siguranță pe stradă, iar ministrul Carmen Dan ascunde aceste probleme sub preș, în loc să vină cu un program de acțiuni stradale concret!

Sper ca până la audierea în fața Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, ministrul Carmen Dan să vină cu soluții concrete! În caz contrar, domnia sa trebuie să demisioneze și să cedeze locul unui profesionist, capabil să ne apere în stradă de infractori!

Deputat PNL Florin ROMAN

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Gelu 7 mai 2018 at 20:41

Poate vine unul dintr ei și-ti răsuceste si tie rozeta…

Don Costello 7 mai 2018 at 21:15

Le da la infractori si despăgubiri de mii de euro…

cititor 7 mai 2018 at 21:28

De fapt sunt 8001 daca te punem si pe tine la socoteala…

Don Costello 8 mai 2018 at 9:06

Asta o fost si scopul. …Frica cetățenilor! !

Cerbu 8 mai 2018 at 14:39

„8.000 de polițiști pensionați, 8.000 de infractori în stradă”, si 8.000 de borfasi eliberati, mai piticanie, inseamna 16.000 de borfasi, ca „pensionstii”, isi continua „manariile”, si afara din politie si jandarmerie!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...