Rămâi conectat

Actualitate

Florin Cîțu sugerează scutirea impozitului pentru industria HoReCa până la încheierea acestui an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu a făcut un anunț în această dimineață conform căruia în următoarea ședință de Guvern va propune scutirea restaurantelor, hoteluri lor și a barurilor de la plata impozitului până la sfârșitul anului.

„Vești fantastice pentru HoReCa! Pentru contribuabilii care plătesc impozit specific unor activități (restaurante , hoteluri , baruri), după discuții cu premierul Ludovic Orban am decis să propun în următoarea ședință de guvern SCUTIREA de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârșitul anului 2020”, a anunțat Florin Cîțu într-un mesaj postat pe o rețea de socializare vineri dimineață.

Premierul Ludovic Orban şi ministrul de Finanţe Florin Cîţu au spus joi seara, în şedinţa de Guvern, că vor prelungi scutirea impozitelor pentru industria HoReCa. În cursul zile de joi, Dragoş Petrescu, preşedintele Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor a anunţat că 70.000 de oameni din industrie şi-au pierdut deja locurile de muncă.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea